Παρέμβαση Χρυσής Αυγής για την άμεση καταβολή του επιδόματος σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής για την άμεση καταβολή του επιδόματος σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

Μεταφέρουμε αυτούσια την επιστολή του κόμματος της “Χρυσής Αυγής”:

“Άμεση παρέμβαση πραγματοποίησε στο υπουργείο Εργασίας ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος για το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικώς με το οικογενειακό επίδομα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Συγκεκριμένα κατεβλήθη αναιτίως και χωρίς καν προηγουμένη ενημέρωση μόνο το 50% του ποσού της α’ δόσεως του επιδόματος, με αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο που πλησιάζουν οι Άγιες Μέρες.

Η καταβολή του ημίσεος του επιδόματος συνιστά κατάφωρο εμπαιγμό της κυβερνήσεως, ενώ είναι αυθαίρετη και παράνομη σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κ.Υ.Α, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχει καταβληθεί καθόλου ή έχουν λάβει λιγότερο του 50% του συνολικού ποσού.

Η Οικογένεια, ως πυρήνας και στυλοβάτης του Έθνους, πρέπει να τοποθετείται στην ύπατη θέση των προτεραιοτήτων της κρατικής μέριμνας.

Η Χρυσή Αυγή, ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, υποστηρίζει την άμεση ενίσχυση της Ελληνικής Οικογένειας σε κάθε δυνατό επίπεδο, η σημασία και το κύρος της οποίας απαξιώνεται προκλητικώς από την αντεθνική και ανάλγητη κυβέρνηση.

Καθίσταται λοιπόν επιτακτική η ανάγκη άμεσης καταβολής του οικογενειακού επιδόματος στο σύνολό του, ώστε οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι συμπολίτες μας να καλύψουν τις οικογενειακές τους ανάγκες και να διευθετήσουν τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις.”

 

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική πινακίδα στην είσοδο της πόλης του Βόλου
Επόμενο άρθροΕπιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς σταυρώθηκε με τα χέρια υψωμένα και όχι σε οριζόντια θέση