Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Παρούσα η Χρυσή Αυγή στην μάχη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ανακάλυψη του πλούσιου κοιτάσματος στην Κύπρο και σημείωσε ότι οφείλουν οι ενταύθα ραγιάδες κυβερνώντες να αντιληφθούν πως οι τούρκοι θα συνεχίσουν να απειλούν και πρέπει να εκμεταλλευθούν τα εγχώρια κοιτάσματα, τον πλούτο του Ελληνικού Λαού.

Για την επίσκεψη Μοσκοβισί και την δήλωσή του για εξοντωτικό πλεόνασμα μέχρι το 2060 τόνισε πως μόνο ένα κόμμα στάθηκε όρθιο απέναντί του και του είπε πως είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή!

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην συνωμοσία της σιωπής ενάντια στην υποψηφιότητα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως το σύστημα τον έχει αποκλείσει ακόμα και από τις δημοσκοπήσεις.

Η “Ελληνική Αυγή” έδωσε μάχες απέναντι στον εθνομηδενιστή Μπουτάρη και θα πετύχει υψηλά ποσοστά και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για την Θεσσαλονίκη.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ευχήθηκε οι εκλογές να διεξαχθούν το συντομότερο, καθώς θα φέρουν την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και μια ακόμη περιφανή Νίκη για την Χρυσή Αυγή.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αφού επανέλαβε πως για τους Εθνικιστές δεν θα υπάρξει ποτέ κράτος με το όνομα “Βόρειος Μακεδονία” απηύθυνε θερμό χαιρετισμό και ένα μεγάλο εύγε στους υπερήφανους Μακεδόνες που κρατάνε την Ελλάδα όρθια!

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Αυγή για την Θεσσαλία – Εκδήλωση για την Μακεδονία στην Αγιά
Επόμενο άρθροΓιαννιτσά: Έκαναν προληπτικές προσαγωγές για να προστατεύσουν Κουβέλη και Τζάκρη