Ούτε οι αστυνομικοί υπηρετούσαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ούτε και η ταυτότητα εκδόθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πλαστή, όπως και οι υπόλοιπες οχτώ, ήταν η αστυνομική ταυτότητα της Πόλας Ρούπα, που φαίνονταν να έχει εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Τα στοιχεία της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου έδωσε στη δημοσιότητα προχθές η Αστυνομία ταυτοτήτων, όπως και εννέα πλαστά δελτία ταυτότητας που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σπίτι στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου συνελήφθη η αναζητούμενη για τρομοκρατική δραστηριότητα.
Το ένα από τα δελτία ταυτότητας έχει στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής γεν. την 01-02-1986 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και εκδόθηκε την 09-01-2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, το δελτίο ταυτότητας είναι πλαστό, καθώς αφενός η σφραγίδα ανέγραφε το Τμήμα Ασφάλειας Δάφνης Αττικής, αφετέρου αστυνομικοί υπάλληλοι με τα προαναφερόμενα ονόματα δεν υπηρετούσαν, ούτε υπηρετούν στη Μαγνησία.

taxydromos.gr