Με ύβρεις και χυδαιολογία παρενέβη ο Παύλος Πολάκης στη συζήτηση για το ταξίδι του Νίκου Παππά στην Καραϊβική.

 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Ε ναι λοιπόν πήγε με ιδιωτικό λιαρ-τζετ επιχειρηματία που φτιάχτηκε από ρωσικά ρούβλια την περίοδο του ψυχρού πολέμου ,τον φόρτωσε ο Τσάβεζ με τρία κιβώτια πετροδολάρια τα οποία τα έφερε σε αεροδρόμιο στην Καλαβρία που ελέγχεται από την ιταλική μαφία .Απο κει εγώ ,που τότε ήμουν δήμαρχος σφακιων και δεν έδινα στόχο,με το φουσκωτό το δικό μου (τη γνωστή θαλαμηγό Ώρα ή Δώρα) πέρασα από τους Οθωνούς βράδυ με πανσέληνο, τα έφερα πίσω σε ακτή της Ηπείρου από όπου νεαρός βουλευτής της περιοχής του ΣΥΡΙΖΑ τα φόρτωσε στο βουλευτικό αυτοκίνητο και έφτασαν στην Κουμουνδούρου .Ετσι χρηματοδοτήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του 2015 ………..

Τώρα που μάθατε την αλήθεια όλοι εσείς που φάγατε 150 δις από τα εξοπλιστικά ,100 δις από τα δημόσια έργα και 85 δις από την υγεία από μίζες και υπερτιμολογήσεις ,πείτε στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που ταϊζατε πλουσιοπάροχα με μέρος αυτών των χρημάτων και σας λιβάνιζαν ….

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ….. γιατί έχετε κατέβει στο τελευταίο σκαλοπάτι του αυτοεξευτελισμού….. (και εσείς και οι παπαγάλοι σας)
Υγ. Οι βαλίτσες με τα πετροδολάρια στη φωτογραφία είναι κάτω από την τέντα και μαζί μου είχα δυο συμπατριώτες μου οπλισμένους σαν αστακούς για φρουρά…