Στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης ως προπονητής θα κάθεται από την προσεχή αγωνιστική περίοδο και για τα δυο προσεχή χρόνια τουλάχιστον ο Μιχάλης Ανδρωνάς, μετά από μια τριετή πετυχημένη θητεία στον Πρωτεσίλαο Πτελεού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η εκατέρωθεν συμφωνία μεταξύ του κόουτς και της διοίκησης του Αντώνη Μηλιώνη είναι η πάση θυσία επιστροφή των «πρασίνων» στην Α’ κατηγορία, με την προϋπόθεση η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο αποχωρισμός του προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά από τον Πρωτεσίλαο Πτελεού και τους ανθρώπους της ομάδας, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ομάδας που αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδος οτι μετά απο αίτημα του,λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ,δεν θα συνεχίσει για 4η συνέχομενη χρονιά στον πάγκο της ομάδος μας ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΩΝΑΣ.

Περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια,η προσφορά του σε όλους τους τομείς μεγάλη!!!

Εμείς κάναμε ένα φίλο το ΜΙΧΑΛΗ ,εσύ φεύγεις με πολλούς!!!!!

Καλή επιτυχία σε οτι κάνεις και να ξέρεις οτι ο ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ θα είναι πάντα δίπλα σου!!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!»

Και η δημόσια δήλωση του Μιχάλη Ανδρωνά:

«Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πρωτεσίλαος Α.Μ.Σ. Πτελεού,τα άτομα της διοίκησης αλλά και τους ποδοσφαιριστές για αυτά τα 3 υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί σαν οικογένεια .Ατελειωτες ώρες προπονήσεων και αγώνων με λύπες αλλά και χαρές μαζί,συνετελεσαν ώστε να δημιουργηθεί αυτή η υπέροχη ομάδα.Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον θερμό φίλαθλο κόσμο του πτελεου που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και με έκανε να αισθανθώ το πτελεο σαν να είναι το δικό χωριό.Φευγω ψυχικά και σωματικά γεμάτος …….γιατί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.Ευχομαι ολόψυχα,μέσα από την καρδιά μου πραγματικά η ομάδα να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών.Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή πάντα για όλους σε ότι με χρειαστείτε,και που ξέρετε οι δρόμοι μας ίσως ξανασυναντηθούν κάποια στιγμή ….Σας ευχαριστώ για όλα.»