Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Αρχικά, σχολίασε την επί δίωρο ανούσια κοκορομαχία μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως οι ομιλίες τους ήταν τόσο “ενδιαφέρουσες” που δεν μπορούσαν να σταθούν απέναντι στο μπασκετικό ντέρμπυ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το θράσος να μιλούν για το Σύνταγμα, την ίδια στιγμή που απέχουν από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα της “εκκρεμούς δίκης”. Δεν σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας, καθώς παραμένουν αμετανόητοι μπολσεβίκοι που δεν πιστεύουν σε Δημοκρατία και Ελευθερία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα τρομοκρατική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής από τους γνωστούς αγνώστους του κόκκινου παρακράτους παρά τις προειδοποιήσεις, αλλά και στην συνεχιζόμενη φίμωση των Ελλήνων Εθνικιστών από τα κανάλια κατά παράβαση των κανόνων της δεοντολογίας, της ισονομίας και της πολυφωνίας.

Σημείωσε την ομολογία της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δεσμεύεται ότι θα την ακυρώσει, αλλά διαμηνύει ότι θα την εφαρμόσει. Για την Χρυσή Αυγή δεν θα υπάρξει ποτέ κράτος με το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επαναδιατύπωση του άρθρου 3 και την επιβολή “θρησκευτικής ουδετερότητας”. Πρόκειται για μια βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού κράτους, καθώς αυτό ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας και Αδιαιρέτου Τριάδος, στο όνομα του Χριστού και της Ελλάδος και όχι στο όνομα του φιλελευθερισμού.

Την δέουσα απάντηση στους μπολσεβίκους δίνει ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, ο οποίος έγραφε: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον».

Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει προς όλους τους Βουλευτές πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο Λαός για την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά κανείς δεν έχει απαντήσει.

Για το επαίσχυντο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών σημείωσε πως δεν γίνεται καμία αλλαγή και ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες για την προκλητική ασυλία των πολιτικών προσώπων, για αυτό και η Χρυσή Αυγή δεν θα ψηφίσει την αναθεώρηση.

O Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε ότι η Χρυσή Αυγή πιστεύει σε μια Ελλάδα ελεύθερη και όχι σε ένα προτεκτοράτο που εκχωρεί εθνική κυριαρχία.