Χρυσή Αυγή : Ψήφος κατά συνείδηση στους Δήμους της Μαγνησίας

Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για δήθεν στήριξη υποψηφίων Δημάρχων στον Δήμο Βόλου και σε άλλους Δήμους του Νομού μας, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στους Δήμους της Μαγνησίας. Οι φίλοι το κόμματος θα επιλέξουν κατά συνείδηση ποιος θα διοικήσει τον Δήμο τους.

Πολύς ντόρος γίνεται επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια για δήθεν συνεργασία Χρυσής Αυγής και Αχιλλέα Μπέου. Θα ήθελα να αναζητήσετε μία φωτογραφία που να βρίσκομαι εγώ και ο κ. Μπέος στον ίδιο χώρο. Έστω και μία φωτογραφία. Δε θα βρείτε ούτε μία. Ξέρετε γιατί; Διότι εδώ και πέντε χρόνια, ποτέ δε μας έχει προσκαλέσει σε καμία επίσημη εκδήλωση του Δήμου Βόλου. Ούτε καν σε εγκαίνια ενός κατσικόδρομου στην Κάτω Ραχούλα. Είμαστε αποκλεισμένοι και από τον Δήμο Βόλου. Δεν έχει μολυνθεί από την «ασθένεια» της Χρυσής Αυγής ούτε ο κ. Μπέος. Μην ανησυχείτε!
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και σε αυτόν τον καλό Αγώνα καλεί τους πολίτες της Μαγνησίας και ολόκληρης της Ελλάδος να σταθούν στον πλευρό της. 

Προηγούμενο άρθροΚεμπάπ (3 κιμάδες) με ψητή ντομάτα και σάλτσα γιαούρτι
Επόμενο άρθροΑναρχικοί προσπάθησαν να σκοτώσουν νεαρό που κρατούσε Ελληνική σημαία