Τα σχόλια “δίνουν και παίρνουν” για την είδηση που νεαρός παράνομος μετανάστης φέρεται να έσωσε τετράχρονο παιδί που κρεμόταν στο κενό από το ένα χέρι στο Παρίσι.

Ο νεαρός Αφρικανός στο ΒΙΝΤΕΟ φαίνεται ότι σκαρφάλωσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Παρίσι για να σώσει ένα τετράχρονο παιδί που κρεμόταν στο κενό από το ένα χέρι.

Η θεαματική διάσωση όπου φαίνεται ο άνδρας να σκαρφαλώνει τέσσερις ορόφους σε τριάντα δευτερόλεπτα υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων και βιντεοσκοπήθηκε από περαστικούς, έβαλε καχύποπτους σε σκέψεις και αμφιβολίες καθώς, όπως λένε οι ίδιοι τα περιστατικά δε δένουν.

Το κύριο ερώτημα που εγείρεται είναι η … δύναμη του βρέφους το οποίο συγκρατεί όλο του το βάρος για αρκετή ώρα με το ένα χέρι, ενώ απορία αποτελεί το γεγονός το πως βρέθηκε να κρέμεται το 4χρονο παιδί σε τέτοια θέση.

Επίσης η στάση του άνδρα και γυναίκα που παρατηρούν το βρέφος ενώ αυτό είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο, κινεί τις υποψίες των καχύποπτων…

Μερικά χιουμοριστικά σχόλια χρηστών κοινωνικής δικτύωσης:

Πολύ καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο.

Οι άλλοι το κοιτούν απλά να αιωρείται, και περιμένουν τον έγχρωμο νεαρό να το σώσει, διακινδυνεύοντας έτσι τη ζωή του παιδιού. Πουλάει ο αντιρατσισμός τόσο πολύ;

Αναρωτιέμαι αν στη θέση του μετανάστη, ήταν κάποιος λευκός. Θα δινόταν τόσο μεγάλη διάσταση στο θέμα; Ρητορικό

Κρέμεται τόση ώρα 4χρονο με το ένα χέρι;;; Τελικά υπάρχει Σούπερμαν…

Ο νεαρός μετανάστης από το Μαλί που σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι κι έσωσε το παιδί που κρεμόταν στο κενό έγινε δεκτός στο προεδρικό μέγαρο από τον Εμανουέλ Μακρόν.

Αναλυτικότερα, ο Μαμουντού Γκασαμά, θα πάρει τη γαλλική υπηκοότητα και θα ενταχθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, του ανακοίνωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στη διάρκεια συνομιλίας που είχαν στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων.