Έναν επιπλέον λόγο – πέραν της συνεδρίασης του Eurogroup που επίκεντρο θα έχει την Ιταλία και τον προϋπολογισμό της – για να νιώθει άβολα για τη σημερινή ημέρα απέκτησε ο Ματέο Σαλβίνι καθώς η σύντροφός του Ελίζα Ιζοάρντι τον χώρισε, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram.

Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής La prova del cuoco ανήρτησε μια φωτογραφία με την ίδια και τον Σαλβίνι στο κρεβάτι και τον αποχαιρέτησε με μια φράση του ποιητή Gio Evan στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Gio Evan. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Γκράτσιε Ματέο» έγραψε η Ιζοάρντι στην ανάρτησή της.

izardi-new-sim

Ο χωρισμός των δύο δεν είναι, πάντως, κεραυνός εν αιθρία καθώς ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εδώ και καιρό υπήρχαν «σύννεφα» στη σχέση του Σαλβίνι με την Ιζοάρντι.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η ένταση στη σχέση του Σαλβίνι με την Ιζοάρντι σχετίζονται με τις επιλογές του πρώτου σχετικά με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Rai2.

salvini1
salvini2

Με τον ίδιο τρόπο, μέσω Instagram, απάντησε και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας και υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ματέο Σαλβίνι στη σύντροφό του Ελίζα Ιζοάρντι.

Ο Σαλβίνι χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Αφρική για να στείλει το μήνυμα στην Ιζοάρντι: «κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες».

«Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια» έγραψε αναλυτικά ο Σαλβίνι προς την Ιζοάρντι χωρίς να την κατονομάζει.

salvini-izo1