Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Škoda, καθώς στον θεσμό βραβείων «Best Cars of 2017», που πραγματοποίησε το Βρετανικό περιοδικό «What Car?» η Skoda ήρθε πρώτη σε τρεις κατηγορίες και αναδείχθηκε η πιο επιτυχημένη μάρκα σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς βραβείων αυτοκινήτου στη Βρετανία.

Τα μοντέλα Kodiaq, Fabia και Superb Combi απέσπασαν τις υψηλότερες διακρίσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η επιτυχία ολοκληρώθηκε με πρωτιές των Citigo, Fabia Combi και Superb στον τομέα “Best Value for Money” ομοίως στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

–  Με τον τίτλο “Best Large SUV”, το νέο Škoda Kodiaq απέσπασε ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά βραβεία αυτοκινήτου πριν ακόμα λανσαριστεί στην αγορά. Με μήκος 4,70μ., μέχρι επτά καθίσματα και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του το Kodiaq είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας, το οποίο θα λανσαριστεί διαδοχικά στις διεθνείς αγορές από το Φεβρουάριο. Κύρια χαρακτηριστικά του, η κομψή σχεδίαση, η ευρυχωρία, η πρακτικότητα και οι καινοτόμες τεχνολογίες που συναντάμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

–  Για τρίτη συνεχή φορά, το Fabia απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου μικρού αυτοκινήτου «Best Small Car» στο θεσμό«What Car?».

– Το Škoda Superb Combi υπερασπίστηκε τον περσινό του τίτλο στα φετινά βραβεία Best Cars. Το μοντέλο ενσωματώνει τις βασικές αξίες της εταιρείας στη σημερινή του έκδοση και είναι πιο ευρύχωρο, πρακτικό και έξυπνο από ποτέ. Με το μεγαλύτερο χώρο επιβατών και αποσκευών στην κατηγορία του, αποτυπώνει μία δυναμική, κομψή και συναισθηματική σχεδίαση. Η τρίτη γενιά της ναυαρχίδας της Škoda προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας, υψηλή λειτουργικότητα και καλή σχέση τιμής / επιδόσεων.

–  Εκτός από αυτές τις τρεις νίκες, τρία μοντέλα της Škoda βραβεύτηκαν στη κατηγορία “Best value for money’’: Το Citigo στη κατηγορία «City Car», το Fabia Combi στη κατηγορία “Estates” και το Superb στη κατηγορία «Executive Cars».

σκ1σκ2σκ3