Μαζική ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή Μαγνησίας στις λαϊκές αγορές του Αλμυρού και Βελεστίνου τη περασμένη Παρασκευή και Σάββατο. Παρών και ο βουλευτής του Ν. Μαγνησίας, Παναγιώτης  Ηλιόπουλος.

Όπως λένε οι ίδιοι: “η εκ του σύνεγγυς, επαφή με το κόσμο, τον απλό λαό, είναι η καλύτερη απάντηση στη λάσπη του καθεστώτος

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Χρυσής Αυγής:

“Εξόρμηση σε λαϊκές αγορές του Αλμυρού και Βελεστίνου πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή Μαγνησίας την Παρασκευή και Σάββατο που μας πέρασε με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Το κλιμάκιο του Κινήματος διενήργησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση, διανέμοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια για το Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Αξιοσημείωτες ήταν οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κόσμου, γεγονός που μαρτυρά ότι οι πρόσφατες προσπάθειες σπιλώσεως της εικόνας από τα ΜΜΕ, πέφτουν στο κενό.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τον Εθνικό και Κοινωνικό Αγώνα ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού για τα φλέγοντα και μείζονα ζητήματα, ενάντια στην ακατάσχετη ψευδολογία και στις νέες προσπάθειες του μιντιακού και πολιτικού συστήματος να ανακόψουν την εκρηκτική άνοδο του Κινήματος.”