Στα «πράσα» τους έπιασε η νεαρή Λαρισαία – Που το «μυρίστηκαν» οι Αθηναίοι

Νέο ροζ σκάνδαλο αποκαλύπτει αθηναϊκό μέσο μαζικής ενημέρωσης για την Λάρισα, σύμφωνα με το οποίο νεαρή Λαρισαία έπιασε στα πράσα τον άνδρα της με την μητέρα της.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Star Press και το parapolitiki.gr πρόκειται για έναν νεαρό 35 χρονο άνεργο που εδώ και λίγους μήνες, λόγο του ότι η κατασκευαστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν προχώρησε σε απολύσεις.

Για αυτό τον λόγο τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει τοπικά μερεμέτια της πόλης μέχρι να βρει μια σταθερή εργασία.

Δυστυχώς όμως καθημερινά γύρναγε σπίτι με χαρτζιλίκι και όταν τον ρωτούσε η γυναίκα του που ξοδεύει τα χρήματα του, της έλεγε ότι παίζει καθημερινά στοιχηματικά παιχνίδια και για αυτόν τον λόγο αργεί να πάει και σπίτι του.

Η γυναίκα αποφάσισε να πάρει άδεια από την εργασία της για να δει που τζογάρει καθημερινά ο άντρα της μιας που ο γάμος της είχε πάρει τον κατήφορο.

Για κακή του τύχη ο 35χρονος επισκέφθηκε την πεθερά του αλλά δυστυχώς αυτή η επίσκεψη κράτησε ώρες… αποφασισμένη η σύζυγος να δει τι συνέβαινε τόσες ώρες μπούκαρε στο σπίτι της μάνα της και τους «τσάκωσε» στο κρεβάτι!

Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν.

Οι φωνές και τα σπασίματα, όπως ήταν αναμενόμενο, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά, μιας και η κόρη της γνώριζε το θερμό ταπεραμέντο της μάνας της.