20.6 C
New York
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣΚΙΑΘΟΣ: Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας για την εκδήλωση της Κυριακής

ΣΚΙΑΘΟΣ: Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας για την εκδήλωση της Κυριακής

xaskiathos_14_11_1

Παρατίθεται το Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής έτσι όπως αυτό μας απεστάλη:

«Σε όμορφο κλίμα και με αξιοσημείωτη συμμετοχή κατοίκων του νησιού διεξήχθη η προγραμματισμένη εκδήλωση – ομιλία της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στο «Μπούρτζι» στη Σκιάθο με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Έως και την τελευταία ώρα συνέρρεε αρκετός κόσμος στο «Μπούρτζι», ώστε να ακούσουν και εκ του σύνεγγυς τους εκπροσώπους του Κινήματός μας να αναλύουν τις Θέσεις και το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μακρυά από την χυδαία διαστρέβλωση των αργυρώνητων ΜΜΕ και τον επικοινωνιακό πόλεμο σύσσωμου του δημοσιογραφικού και πολιτικού συρφετού.

Αρχικώς έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Γιάννης Mαστροπέρος από τη Σκιάθο ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Έπειτα ο Συναγωνιστής Θοδωρής Συρταδιώτης από το Βελεστίνο έδωσε το πολιτικό του στίγμα, αποδίδοντας ιδιαίτερο βάρος στο ρόλο και την καίρια σημασία της Χρυσής Αυγής στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Τη σκυτάλη έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος προέβη σε μια αρκετά εμπεριστατωμένη ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας, της οποίας δυστυχώς οι εξελίξεις, όπως τόνισε στους παρευρισκομένους, αποβαίνουν εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας. Ορμώμενος από τα τεκταινόμενα που μεθοδεύονται και προωθούνται εντός του κοινοβουλίου από το σύνολο του «αντισυνταγματικού τόξου», υπογράμμισε ότι καθήκον όλων είναι η οργάνωση και συσπείρωση στις τάξεις της τελευταίας γραμμής Άμυνας και Εθνικής Αντιστάσεως, στη Χρυσή Αυγή.
Δυστυχώς, τόνισε ότι «η απάθεια και η αδιαφορία είναι άριστοι σύμμαχοι του διαρκούς εγκλήματος του εθνικού ξεπουλήματος, και επιτέλους θα πρέπει ο λαός να αντιδράσει». Κατήγγειλε επίσης τις εικονικές αντιδράσεις της ΝΔ και τα κροκοδείλια δάκρυά της για την εθνομηδενιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χέρι-χέρι υπερψήφισαν την την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα ενώ δεν εκφράζουν καμία ουσιαστική αντίδραση στην μεθοδική ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
Έπειτα ανεφέρθη στις Θέσεις της Χρυσής Αυγής, των οποίων μοναδικός γνώμονας και στόχευση είναι η προάσπιση και περιφρούρηση των Εθνικών μας Δικαιών, τα οποία παραβλέπονται και καταστρατηγούνται από το εγχώριο ανθελληνικό κατεστημένο χάριν της επιβαλλόμενης παγκοσμιοποιήσεως.  Ανεφέρθη επίσης λεπτομερώς στο Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου για την άμεση ανάγκη προσεγγίσεως της Ρωσσίας, την ανακήρυξη της ΑΟΖ, την ανακοπή της λαθρομεταναστευτικής ροής μέσω της σφραγίσεως των ελληνικών συνόρων και την ανάκαμψη της Εθνικής Οικονομίας μέσω της ενισχύσεως της πρωτογενούς παραγωγής.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με την αναφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου, ενώ οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν εν μέσω εκδήλου ενθουσιασμού.
Τέλος το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας επεσκέφθη την οικία του «αγίου των Ελληνικών Γραμμάτων» Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του μεγάλου αυτού Έλληνα λογοτέχνη  ο οποίος και είχε επισημάνει: «Και τι πταίει η γλαύξ, η θρήνουσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.»
 
RELATED ARTICLES

Most Popular