Σκληρή επίθεση της Χρυσής Αυγής σε Κοτζιά για την Μακεδονία! “ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ” φώναζαν τα μέλη της Χ.Α – Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα ο σκοπιανός αντιπρόεδρος!

Σκληρή απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης έδωσε πριν λίγο η Χρυσή Αυγή. Με εκδήλωση ακτιβιστικού αρώματος στο υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου και σύσσωμης της κοινοβουλευτικής  ομάδας, φώναζαν: “Το όνομα της Μακεδονίας μας δεν εκχωρείται! “Περισσότεροι από εκατό Χρυσαυγίτες κατέλαβαν την κεντρική είσοδο του υπουργείου και ανάρτησαν πανό με το σύνθημα: “Η Μακεδονία είναι Ελληνική!”.

Η ενέργεια αυτή των Χρυσαυγιτών ανάγκασε την αστυνομία να φυγαδεύσει τον σκοπιανό (αλβανικής καταγωγής) αντιπρόεδρο, Οσμάνι, από την πίσω πόρτα με ειδική επιχείρηση για να αποφύγει οποιαδήποτε επαφή με τους Χρυσαυγίτες. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο κ. Κοτζιάς κατευθυνόμενος προς τον χώρο συνάντησης με τον σκοπιανό. Οι Χρυσαυγίτες όμως τους πήραν είδηση και  κάτω από έντονες αποδοκιμασίες και τη συνοδεία του συνθήματος “Προδότες – Προδότες!”, ο κ. Κοτζιάς και το επιτελείο του κλειδώθηκαν σε άλλο κτίριο του υπουργείου.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προέβη ακολούθως στην παρακάτω δήλωση (που έκοψαν τα ΜΜΕ του εθνομηδενισμού): “Η Χρυσή Αυγή ήταν εδώ για να διαμαρτυρηθεί για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, που για ολόκληρο τον ελληνικό λαό δεν είναι απλά ένα όνομα: είναι η ψυχή του, είναι η Ιστορία του. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί για να μην περάσει το ξεπούλημα του ονόματος, η εθνική μειοδοσία, η προδοσία!