Σοκαρίστηκε ακόμα και ο εισαγγελέας στα Δικαστήρια του Βόλου, από την καταγγελία μίας μητέρας για τον γολγοθά που ανέβαινε η 12χρονη κόρη της εξαιτίας της διαστροφής του πατέρα της.

Ο 40χρονος, στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, για απειλή και ενδοοικογενειακή βία εναντίον της συζύγου του είναι Αλβανικής καταγωγής και ζει σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν ο άνδρας ξύπνησε και παρακολούθησε ερωτική ταινία. Τότε αναζήτησε την κόρη του, την χάιδευε ερωτικά και εκσπερμάτωσε στην πιζάμα της. Το πειστήριο του εγκλήματος μάλιστα έχει σταλεί ήδη για εξέταση DNA συα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όταν αντιλήφθηκε, η 36χρονη σύζυγό του τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ο άνδρας συνελήφθη, ενώ ζήτησε προθεσμία και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Στην οικογένεια υπάρχει ακόμα ένα ανήλικο αγόρι 11 ετών που βιώνει κι αυτό τον δικό του “γολγοθά” αφού ήταν μάρτυρας όλων των περιστατικών βίας, αφού ο 40χρονος, μόλις αποκαλύφθηκε η καταγγελία στην Αστυνομία ξυλοκόπησε τη γυναίκα του.