Έχει λίγους μήνες τώρα που ο Sylvester Stallone εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη μέσα από το Creed 2 ενσαρκώνοντας για τελευταία φορά τον θρυλικό χαρακτήρα του Rocky Balboa.

Τώρα, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και του άλλου του πασίγνωστου χαρακτήρα, αυτού του σκληροτράχηλου βετεράνου John Rambo, ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα του περιπέτεια. Όπως ανακοίνωσε μέσα από το ζωηρό Instagram του ο Stallone, τα γυρίσματα του Rambo 5 ολοκληρώθηκαν και κράτησαν δύο μήνες, καθώς ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Για αυτό και έβγαλε ένα ειδικά αφιερωμένο βίντεο στην τελευταία του μέρα στο πλατό της ταινίας. 

O Ράμπο στη νέα ταινία θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για να σώσει μια γυναίκα από ένα κύκλωμα λευκής σαρκός και θα τα βάλει με το μεξικάνικο καρτέλ, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα. 

Ο Sly επιχειρεί να δώσει το δικό του κοινωνικό στίγμα: Με καουμπόϊκή περιβολή, που παραπέμπει στην παραδοσιακή Αμερική, την παλιά Αμερική, ο Rambo επιχειρεί να τα βάλει με Μεξικανούς εγκληματίες και εμπόρους ναρκωτικών. Συνεπώς οι πολιτικοί συμβολισμοί είναι εμφανείς, ειδικώς αν ληφθεί υπόψη η συμπάθειά του για τον Donald Trump. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέσα απ’τις ταινίες του περνάει μηνύματα υπέρ ενός συνταγματικού πατριωτισμού, υπέρ του Νόμου και της Τάξεως, υπερ ενός Κράτους  Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Κοινωνικού Προστατευτισμού και φυσικά υπέρ της θανατικής ποινής εγκληματιών και εμπόρων ναρκωτικών και κατά της ευνοϊκής τους μεταχειρίσεως ως αποτέλεσμα των διεφθαρμένων συστημάτων και του δικαιωματισμού.