Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας κοπέλας με αναπηρία από τον θείο της, ο οποίος τυγχάνει στέλεχος της ΝΔ στις περιοχή των Αχαρνών. Ο, υπεράνω πάσης υποψίας άνδρας, συνελήφθη σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου στο σπίτι του στις Αχαρνές, όταν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και πριν από δύο ημέρες κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν τα Μέσα της περιοχής, ο θείος και στέλεχος της ΝΔ, εμφανίζεται να βίαζε την ανιψιά του κατ’ εξακολούθηση επί περίπου δύο χρόνια, ενώ οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων οι οποίοι είχαν ενημερώσει πως άκουγαν φωνές και κλάματα από το σπίτι. Της σύλληψης του στελέχους της ΝΔ είχε προηγηθεί οργανωμένη και συστηματική παρακολούθησή του.

Πέραν της αποτρόπαιας πράξης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μέχρι σήμερα, έξι ημέρες μετά τη σύλληψη του δράστη, δεν έχει δοθεί εντολή δημοσιοποίησης των στοιχείων του όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της μη έκδοσης απόφασης δημοσιοποίησης των στοιχείων από την αρμόδια Εισαγγελία, είναι η καθυστέρηση αποστολής σχετικού αιτήματος από την Ασφάλεια. Το αίτημα, όπως πληροφορείται το koutipandoras.gr εστάλη σήμερα το πρωί και ως εκ τούτου αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ίσως και εντός της ημέρας.