14.7 C
New York
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλοςΣτη φυλακή για κλοπή σε πολυκατάστημα στη Δημητριάδος

Στη φυλακή για κλοπή σε πολυκατάστημα στη Δημητριάδος

syllhpseis-xeiropedesΤριάντα οχτώ μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και εφέσιμη επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 37χρονο Βολιώτη, ο  οποίος συνελήφθη χθες για κλοπή σε κινέζικο πολυκατάστημα.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο κατηγορούμενος έκλεψε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 200 ευρώ.

Η κλοπή καταγγέλθηκε άμεσα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, καθώς στο υποκατάστημα υπήρχε κάμερα παρακολούθησης του εσωτερικού χώρου, ενώ και ο δράστης έχει συλληφθεί επανειλημμένως για παρόμοιες υποθέσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο, όπου απολογούμενος φέρεται να δήλωσε ότι έκλεψε τα χρήματα, γιατί τα χρειαζόταν για να αγοράσει ναρκωτικά, καθώς τυγχάνει χρήστης τοξικών ουσιών.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε και δεν του έδωσε το δικαίωμα αναστολής, καθώς ο 37χρονος το τελευταίο διάστημα έχει διαπράξει άλλες τρεις – τέσσερις κλοπές.

Μετά την έκδοση της απόφασης, συνοδεία αστυνομικών ο καταδικαστείς επρόκειτο να οδηγηθεί στη φυλακή.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Στο μεταξύ, το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε χθες τη σύλληψη δύο Βολιωτών ηλικίας 27 και  28 ετών από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να έχουν δύο ποσότητες κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες βάρους 8,16 γραμμαρίων.

RELATED ARTICLES

Most Popular