Με χαρά δέχτηκε το γηροκομείο το Φώτη Λαδόπουλο στις 21/4 τη Παρασκευή

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στη δομή ενώ αλλεπάλληλες προσπάθειες έγιναν στο παρελθόν από τον ίδιο τον πρόεδρο, με σκοπό να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του είτε ερχόμενος, είτε παρέχοντάς του όποια απαραίτητη πρώτη βοήθεια χρειαζόταν.

Το προσωπικό και οι ηλικιωμένοι από τα πρώτα λεπτά της εισαγωγής του, έδειξαν ευαισθησία στο πρόσωπο του Φώτη, ο οποίος παρόλη την αδυναμία του, ακόμη και αυτές τις δύσκολες για τον ίδιο ώρες, δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να δείχνει την ευγνωμοσύνη του.

Το Σάββατο 22/04/2017 χρειάστηκε έπειτα από εξέταση του ιατρού του Ιδρύματος, ο οποίος διέγνωσε αιματουρία, να επανεισαχθεί για λίγες ώρες στο Νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκαν άμεσα πρώτες βοήθειες και έτσι ο Φώτης μπόρεσε να επιστρέψει αυθημερόν.

Άλλωστε η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και η παραμονή του σε δομή δευτεροβάθμιας περίθαλψης κρίνεται απαραίτητη και από τους ιθύνοντες ιατρούς του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με σκοπό την πλήρη αποθεραπεία του, ομόφωνα αποφάσισε όπως δεχθεί την παραμονή του Φώτη στην Μονάδα Χρονίων Παθήσεων για όσο χρειαστεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αφού πρωτεύων σκοπός του Ιδρύματος είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Συγκίνηση προκαλεί και το ενδιαφέρον των συμπολιτών, όπου καταφθάνουν στο Ίδρυμα καθημερινά για να ρωτήσουν για την υγεία του, να του κρατήσουν συντροφιά και να συνεισφέρουν, καθένας με τις δυνάμεις του, στο Φώτη, τον δικό μας άνθρωπο.

Τέλος,ο Φώτης αποτελεί το 11ο άπορο κοινωνικό περιστατικό που απορροφήθηκε από την δομή του Γηροκομείου το τελευταίο εξάμηνο και δεν αποτελεί αυτή η δράση εφαλτήριο καμίας προβολής του Ιδρύματος πέραν του Ιδρυτικού Σκοπού ο οποίος ήταν, είναι και θα παραμείνει η διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για κάθε συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.