Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σκιάθου κ. Πασχάλης καταγγέλλει ότι σύμφωνα με τους κωδικούς του ΤΑΙΠΕΔ που έχει στη διάθεσή του ένα μέρος της περιοχής Βρωμόλιμνος, μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και το πεζοδρόμιο της ανατολικής παραλίας που εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος,  μεταφέρονται στο ΤΑΙΠΕΔ. Ο ίδιος ζητά από τον δήμο Σκιάθου να αντιδράσει έντονα.
«Η Ελλάδα διαθέτει ένα αξιόλογο τουριστικό προϊόν που προσφέρεται ως «πρώτη ύλη» για αξιοποίηση. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι, σύμφωνα με μια θεωρία που έχει διατυπωθεί, ο τουρισμός αποτελεί τη μόνη εξαγωγική (αφού εισάγει πόρους) δραστηριότητα που φέρνει τον καταναλωτή στον τόπο παραγωγής (προσφοράς) του προϊόντος (υπηρεσίας) καθιστώντας, με τον τρόπο αυτό, εξαγωγικές και άλλες δραστηριότητες που από τη φύση τους δεν είναι εξαγώγιμες (κέντρα εστίασης και αναψυχής, εμπορικά καταστήματα κ.λπ.).
Το ζητούμενο λοιπόν, στους χαλεπούς καιρούς που οικονομικά, ως χώρα και ως λαός, διανύουμε είναι να αναπτύξουμε τον Τουρισμό και να ενισχύσουμε τα έσοδα από τη μορφή αυτή είτε αυτά τα έσοδα κατευθύνονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία είτε στο ίδιο το κράτος.

Ο Τουρισμός ήταν και παραμένει η βασική – αν όχι η μόνη – ελπίδα ανάκαμψης της χώρας μας.
Όσοι ενστερνίζονται τη σημασία του, λοιπόν, οφείλουν να παραμερήσουν άλλες αφετηρίες, πέρα απο την ίδια την τουριστική πολιτική που ασκείται από κάθε τόπο.
Στόχος του σημειώματός μου αυτού δεν είναι να ψέξω συμπεριφορές, αλλά να τις αναδείξω στη διάσταση που ο ίδιος πιστεύω ότι αρμόζουν. Όλοι όσοι υπηρετούμε τον τόπο συνδεόμαστε με την ίδια αγάπη γι’ αυτόν και έχουμε χρέος να προστατεύουμε τον τομέα που – το τονίζω και πάλι – αποτελεί ελπίδα και προσδοκία εξόδου από την ύφεση.
Αρκεί, να κάνουμε τουρισμό για τουρίστες και να μην είμαστε τουρίστες στον Τουρισμό.
Στην περίπτωση που τα ασημικά του τόπου μας πουληθούν ο Δήμος πρέπει να είναι έτοιμος από τώρα ώστε να συμμετέχει ο ίδιος στην διαδικασία πλειοδοσίας και να εξασφαλίσει την αυτονόητη πατρότητα του χώρου για τους πολίτες κα επιχειρηματίες του νησιού»