Στο Βόλο αναζητείται η 26χρονη που εξαφανίστηκε από την Λακωνία.

Η26χρονη από τον Ασωπό Λακωνίας,  Ηλιάνα Σταμαδιανού,αγνοείται από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 14 Δεκεμβρίου. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εξαφανισμένη Ηλιάνα, ίσως να βρίσκεται στην περιοχή του Βόλου.

Η νεαρή Ηλιάνα, έφυγε με το αυτοκίνητό της ,ένα λευκό Toyota Yaris, την περασμένη Πέμπτη, και από τότε το τηλέφωνο της παραμένει απενεργοποιημένο. Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν να μην έχει περάσει με το αμάξι της από τον σταθμό διοδίων του Μορέα, τα οποία βρισκόταν κοντά στο χωριό της.

 

Οι γονείς της ανησυχούν πολύ όπως είναι φυσικό και για έναν ακόμα λόγο: η Ηλιάνα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας..Σύσσωμη η οικογένεια της ζητούν εδώ και μια εβδομάδα περίπου την βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι.

Η υπόθεση της ερευνήθηκε και από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ¨, στην οποία η αδερφή της Ηλιάνας, με τηλεφωνική της παρέμβαση είπε μεταξύ άλλων:

«Φοβόμαστε για το χειρότερο γιατί έφυγε με το αυτοκίνητο της και έχει το τηλέφωνο της κλειστό. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έχει ακόμη δώσει στοιχεία για το τελευταίο σήμα της, λόγω έλλειψης προσωπικού. Τίθεται όμως ζήτημα ζωής και θανάτου και παρακαλούμε θερμά να βοηθήσετε για να τη βρούμε…»

Ήδη έχει εκδοθεί σχετικό silver alert από τη «Γραμμή Ζωής», ενώ όπως ανέφερε η αδελφή της παρακαλούν τον κόσμο να κοιτάζουν τα στενά του, μπορεί να είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και αυτή να είναι κάπου αλλού. Έχουν κάτι στο μυαλό μας ότι μπορεί να βρίσκεται προς Βόλο ή και στη Σπάρτη.

Η νεαρή Ηλιάνα, δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, γιαυτό όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει δει το όχημα της, το λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα ή με την τηλεφωνική γραμμή 1065.