Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής:

“Γιά άλλο ένα έτος η Χρυσή Αυγή τιμάει τους Ήρωες των Ιμίων, ένα εθνικό γεγονός το οποίο αποσιωπάται και απαξιώνεται δυστυχώς από το αντεθνικό κράτος. Απόψε στις 19.00’ στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, η Τελετή Μνήμης των Ιμίων θα στείλει ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα στο εθνοκτόνο κατεστημένο: “Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!

Στην πιο μάχιμη εθνικιστική συγκέντρωση ολόκληρης της Ευρώπης, με τους χιλιάδες αναμμένους πυρσούς, τις ελληνικές σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα θα ακουστεί και φέτος στεντόρεια η φωνή της Εθνικής Αντίστασης. Το ανθρώπινο ποτάμι των χιλιάδων λαμπαδηφόρων Ελλήνων θα κλονίσει για άλλη μια φορά το ανθελληνικό σύστημα.

Επίσης αύριο Κυριακή στις 14.00′ η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Χωρίς κομματικές σημαίες και με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του εθνικού αιτήματος σύσσωμου του Ελληνικού Λαού, χαιρετίζουμε κάθε αγνή και εθνική πρωτοβουλία και βροντοφωνάζουμε: 

Μακεδονία Γη Ελληνική – ΟΧΙ στην εκχώρηση του ονόματος. Οποιαδήποτε αναφορά της ονομασίας στην Ελληνική κοιτίδα της Μακεδονίας συνιστά εθνική Μειοδοσία.”