14.9 C
New York
Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΖΩΔΙΑΤα ζώδια σήμερα 1/09

Τα ζώδια σήμερα 1/09

zodiaΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλα ζώδια! Ο Σεπτέμβριος κάνει το ντεμπούτο του με μία Ηλιακή  Έκλειψη στο πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας γεγονός που φανερώνει ότι αυτή την περίοδο θα υπάρξουν αναστατώσεις, μπερδέματα, δυσκολίες και έντονα περιστατικά, ιδιαίτερα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται ότι απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου σήμερα, ωστόσο για να δώσεις λύσεις θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Ανάλαβε δράση και οδήγησε τα πράγματα εκεί που πρέπει πριν να είναι αργά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να γίνουν πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα δεν ικανοποιείται και αυτό σε βυθίζει σε μελαγχολία. Ταυτόχρονα όμως, η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται στα ύψη. Εστίασε σε αυτήν, καθώς έτσι θα οδηγηθείς σε μια άνοδο, την οποία θα ακολουθήσουν πολλά θετικά γεγονότα, με τελική συνέπεια να βρεις επιτέλους τον δρόμο της ευτυχίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες ίσως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες μετακινούνται και η ακινησία αποτελεί πλέον παρελθόν για τις υποθέσεις του ζωδίου σου. Μην βιαστείς να λάβεις αποφάσεις και συγκεντρώσου προσεκτικά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα σε εμποδίζουν στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Τα πράγματα θα ισορροπήσουν με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, πολλές ανακατατάξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες προτάσεις κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά εσύ δεν ξέρεις κατά πόσο αυτό είναι καλό για σένα. Μην βιαστείς να απαντήσεις πριν βεβαιωθείς για τον εαυτό σου αλλά και για τις λεπτομέρειες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθεις εκεί που επιθυμείς. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, κάποια οικογενειακά προβλήματα προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία μόνο με ψυχραιμία μπορούν να ξεπεραστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, επαγγελματικά. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αν καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου με ψυχραιμία και με κάποιους συμβιβασμούς, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, κάποια θέματα με το σπίτι προβλέπεται να προκύψουν σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Η τάξη και ο προγραμματισμός θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα δεν θα είναι και η καλύτερη που θα μπορούσε για τα αισθηματικά σου, λόγω της όχι και τόσο καλής σου διάθεσης. Μίλα με το ταίρι σου και άσ’ το να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι δυσκολίες που θα προκύψουν ξαφνικά θα σε ωφελήσουν, καθώς θα σε απομακρύνουν από μια σειρά λανθασμένων κινήσεων που είχαν ξεκινήσει. Κάποιο άτομο αποσκοπεί σε εκμετάλλευση, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Οι πλανήτες ενισχύουν η διαίσθησή σου και σε βοηθούν καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στα οικονομικά σου, επίσης θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις τώρα, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να αφήσεις οικογένεια και φίλους έξω από αυτή τη διαδικασία. Είναι πια καιρός να μάθεις να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου και να αναλάβεις την ευθύνη των δικών σου αποφάσεων για τη ζωή σου. Μην αφήσεις τον φόβο και τις ανασφάλειες να σε κατευθύνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες σου, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κάποια αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί λόγω έλλειψης χρόνου, πρόκειται να επανέλθουν στη ζωή σου δυναμικά και αυτή τη φορά πρόκειται να μείνουν. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις προβλέπονται σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Η θετική πρόθεση κάποιων ατόμων που εμπλέκονται σε αυτές και η καλή σου διάθεση ευνοούν τη δημιουργία μιας συμμαχίας, μέσα από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά καλά προβλέπονται τα πράγματα στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως να κουραστείς πολύ λόγω των πολλών υποχρεώσεων αλλά και του φόρτου εργασίας, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Οικονομικές συζητήσεις ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα εξέλιξης σε επίπεδο γνώσεων, από αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησέ την, γιατί δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ζωδίου σου θα περιοριστεί και θα αποκτήσεις περισσότερη ηρεμία που θα σου χρειαστεί μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη στην υπευθυνότητά σου, θα καταφέρεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα. Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, απόφυγε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε κάποια λόγια που θα υπάρξουν στον περίγυρό σου. Μην αφήσεις περιθώρια να παρέμβουν στην προσωπική σου ζωή. Βάλε εγκαίρως όρια γιατί αργότερα θα δυσκολευτείς να επαναφέρεις τις ισορροπίες και ίσως δημιουργήσεις ρήξεις που θα σε στενοχωρήσουν. Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει και να σου δημιουργήσει εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Οικονομικά, μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η υπερβολική πίεση που βιώνεις δεν σου επιτρέπει, αγαπητέ Υδροχόε, καμία ξεκούραση και το άγχος μεγαλώνει. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου και μην αφήσεις περιθώρια για λάθη που διορθώνονται δύσκολα. Είναι σημαντικό να τηρήσεις το πρόγραμμά σου μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας και να μην παρασυρθείς σε ασήμαντες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις, και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, στα επαγγελματικά σου προβλέπεται αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος, αλλά απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο τρόπος που σκέφτεσαι, αγαπητέ Ιχθύ, φέρνει από μόνος του δυσκολίες. Οι αποτυχίες ανήκουν στο παρελθόν και θα χρειαστεί να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου για να προχωρήσεις δυναμικά και όχι να προβληματίζεσαι αν θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Αργότερα θα έχεις την πολυτέλεια των κινήσεων που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο, στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά, αλλά απόφυγε να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα προκύψουν προβλήματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θέλεις να τα ενισχύσεις κι άλλο. Μην κάνεις όμως αυτή την περίοδο οικονομικές συζητήσεις ούτε συναλλαγές.
oroskopos.gr
RELATED ARTICLES

Most Popular