zodiaΟ Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και υπάρχει ένας έντονος περιορισμός, αλλά και πολύ έντονο το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης που πιέζει έντονα όλους μας. Τα εμπόδια  δεν λείπουν, αλλά θυμηθείτε πως είναι προσωρινά. Οι ώριμες επιλογές θα βοηθήσουν  να βρεθεί διέξοδος.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει, αγαπητέ Κριέ, το ερχόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα δρομολογηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται, ενώ θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν, ήρθε μία ‘μπόρα’ να τα σαρώσει όλα και να τεστάρει τις αντοχές σου σε όλο τους το εύρος. Δυστυχώς η ψυχραιμία δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου και δεν πήγες τόσο καλά σ’ αυτές τις ‘εξετάσεις’. Το μέλλον όμως θα απομακρύνει τις δυσκολίες σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα σε φέρει σε καλύτερα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει σε κάποια πράγματα να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Τα πλούσια προσόντα και ταλέντα του ζωδίου σου επισκιάζουν τον δύσκολο χαρακτήρα σου και συνήθως σού δίνεται δεύτερη ευκαιρία. Δείξε μεγάλη προσοχή όμως, γιατί αυτή τη φορά τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Η συγκέντρωση, η συνέπεια και η σοβαρότητα που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες σε κρατούν μακριά από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώνεις το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, καθώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου και θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Οι απαιτήσεις θα αυξηθούν, αλλά η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις με ευκολία. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στις κινήσεις που θα κάνεις τώρα, οπότε δείξε ιδιαίτερη προσοχή και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, θα σε ευνοήσει αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μια ξαφνική επιτυχία προβλέπεται για το ζώδιό σου, εκεί που δεν θα το περιμένεις. Το υπέροχο ξάφνιασμα θα σε απογειώσει ψυχολογικά. Θα πρόκειται για μία σημαντική ανταμοιβή για όσα έχεις καταφέρει όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα ικανή να σε οδηγήσει σε τεράστιες βελτιώσεις. Κάποιοι φθονούν τη νέα ροπή της ζωής σου – μην ασχολείσαι και συγκεντρώσου στο μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μην καταπιαστείς με πάρα πολλά, ειδάλλως κινδυνεύεις να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μην αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλει, ειδικά τώρα που τα καλύτερα έρχονται για το ζώδιό σου. Οργανώσου όσο μπορείς και απελευθέρωσε τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου. Αργότερα θα καταλάβεις πως η στασιμότητα ήταν μάλλον αποτέλεσμα της δικής σου λανθασμένης οπτικής, παρά της ίδιας της κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει στα άκρα την κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται μεγάλη δραστηριότητα. Με την υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση, χωρίς καθόλου παρορμητισμό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι καθοριστικά θετικός και ίσως δεν χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να οδηγηθείς στο τέλος του. Μην πιέσεις τον χρόνο – χαλάρωσε και απόλαυσε τη διαδρομή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί σήμερα η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου προβλέπεται ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το φιλικό σου περιβάλλον σε απογοητεύει, αγαπητέ Σκορπιέ, με κουτσομπολιά και αρνητικές εκτιμήσεις. Προχώρα τη ζωή σου και μην ασχολείσαι με κανέναν. Οι φιλίες είναι επιλογή σου και σε δικαιώνουν περίτρανα. Για τους υπόλοιπους, ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη φροντίδα, καθώς δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις όλα σε μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η ικανοποίηση που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι πέραν των προσδοκιών σου. Η μεγάλη πρόοδος σε όλα τα επίπεδα θα οδηγήσει σε δράσεις που θα σε απογειώσουν και θα μεταμορφώσουν τη ζωή σου ριζικά. Η ευτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Επωφελήσου όσο το δυνατόν περισσότερο από τις επερχόμενες αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Γενικά μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που κάποια στιγμή θα σε αγχώσουν και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, ώστε να μην βγεις εκτός προγράμματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μία μεγάλη δοκιμασία προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία όμως οδηγεί σε αναγνώριση και δώρα. Πρόσωπα μεγάλου κύρους θα σε στηρίξουν και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις. Μην φοβηθείς το πιθανό αντίτιμο που θα είναι ασήμαντο μπροστά σε ό,τι θα σου προσφερθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και σε έχει κουράσει πλέον η μοναξιά, εκμεταλλεύσου, αισθηματικά, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Ζυγό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Ταυτόχρονα, θα έχεις έντονο άγχος για κάποιες οικονομικές οφειλές καθώς και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μια περίεργη πρόταση προβλέπεται σύντομα για το ζώδιό σου. Οι κίνδυνοι όμως που φαντάζεσαι δεν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να φέρεις στη ζωή σου όσα επιθυμείς. Η νέα πραγματικότητα θα είναι αισθητά καλύτερη, αρκεί να δείξεις συνέπεια στα πρώτα σου βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, για να μην εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, επαγγελματικά, γιατί από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει για το ζώδιό σου. Τώρα θα πρέπει να ανταποκριθείς ενεργά προκειμένου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα, αλλά και να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πάνω σε αυτά που οι άλλοι περιμένουν να συμφωνήσεις αλλά και να απορρίψεις οριστικά πλέον. Πάρε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να εξετάσεις τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις – πώς βλέπεις τη σχέση αλλά και εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.
oroskopos.gr