zodiaΜε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, η Δευτέρα ξεκινά σε «βαρύ» και απαιτητικό κλίμα , με το αίσθημα της ευθύνης να είναι ισχυρό και τις υποχρεώσεις να τρέχουν! Η μελαγχολική διάθεση δεν λείπει από την ψυχολογία των ζωδίων σήμερα! 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος και θα πρέπει, αγαπητέ Κριέ, να συγκεντρωθείς πολύ, ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τον στόχο σου χωρίς να κάνεις λάθη. Μην χάσεις χρόνο σε ανούσιες δραστηριότητες. Δείξε σοβαρότητα και εξέτασε προσεκτικά όλες τις προϋποθέσεις πριν πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα επαγγελματικά προβλήματα, με εξαίρεση κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα καταφέρεις όμως να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία και θα οδεύσεις και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα πρέπει, αγαπητέ Ταύρε, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή την οποία έχεις παραμελήσει εντελώς. Αργότερα θα έχεις όλα τα περιθώρια να δράσεις με τον τρόπο που επιθυμείς, χωρίς πιέσεις, αλλά προς το παρόν περιφρούρησε τα ιδιωτικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, δείξε προσοχή σε κάποια πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις χωρίς να το αντιληφθείς. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να ακούσεις την άποψή τους. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Μην αφήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, κανέναν να σε ενοχλήσει και να αναστατώσει την ισορροπία σου. Βάλε όρια όσο είναι ακόμα καιρός, ώστε να προφυλάξεις τη ζωή σου από παρεμβάσεις και περίεργες συμπεριφορές. Σύντομα όλα θα επανέλθουν στη φυσική τους ροή και θα μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς εμπόδια στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και τη βοήθεια συνεργατών. Περιόρισε το άγχος σου, για να αποφύγεις τις προστριβές. Στα οικονομικά σου προβλέπεται βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε ζητήματα που απαιτούν συνεννόηση, εξ αιτίας διαφορετικών απόψεων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να δημιουργήσεις αρμονικό κλίμα μέσα από μία ήρεμη συζήτηση που θα φέρει στην επιφάνεια το πρόβλημα και θα προωθήσει την ανεύρεση λύσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις μεγάλα ρίσκα ή να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι θα είναι τελείως παροδικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μην φοβηθείς να εκθέσεις τις απόψεις σου τεκμηριωμένα και με ώριμη σκέψη. Υποστήριξε τις αποφάσεις σου με συνέπεια και προγραμματισμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα και θα είναι πέρα για πέρα θετικά για το ζώδιό σου. Ταυτόχρονα θα είναι δύσκολο να αποφύγεις κάποιες ευχάριστες προσκλήσεις για διασκέδαση, αλλά περιορίσου μόνο σε μερικές από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνε κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και έτσι θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πάρα πολλά – πολλά περισσότερα απ’ ό,τι μέχρι σήμερα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο δρόμος της επιτυχίας επιδρά βασανιστικά στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, και σε αναγκάζει να προσαρμόζεσαι σε μία ρουτίνα που δεν σου ταιριάζει. Μην προσπαθείς να ξεφύγεις με λανθασμένες κινήσεις. Οργάνωσε μεθοδικά τη ζωή σου με τρόπο που θα σου επιτρέψει να εναρμονιστείς και ταυτόχρονα να χαίρεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να γίνουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες, γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά, μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο φόβος της απόρριψης κατευθύνει, αγαπητέ Ζυγέ, την ψυχολογία σου σε αρνητικές σκέψεις. Η στάση σου αυτή δεν διευκολύνει καθόλου τα πράγματα – αντιθέτως σε οδηγεί σε συμπεριφορές που προκαλούν αρνητικές σκέψεις στα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα της σχέσης σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα ασχολήσου με τα δικά σου θέματα και μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Καινούργιες συμφωνίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μεγάλες βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Δείξε εγκράτεια, σκέψου προσεκτικά και ανάλυσε μεθοδικά όλα όσα θα παρατηρήσεις. Η διαίσθησή σου σε κατευθύνει πολύ σωστά – μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε αρνητικές σκέψεις να σε μπερδέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ό,τι και αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, ειδάλλως θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Νέες ευκαιρίες για δράση προσφέρουν τώρα τα άστρα στο ζώδιό σου. Δείξε σοβαρότητα στην αξιοποίησή τους, καθώς οι προτάσεις που θα δεχτείς δεν θα έχουν διάρκεια – φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς αμέσως και να δράσεις δυναμικά. Οι συμβουλές κάποιου σημαντικού προσώπου με πραγματικά αισθήματα για σένα θα σε βοηθήσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για μια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Νέες δυνατότητες θα σε οδηγήσουν, αγαπητέ Αιγόκερε, σε μια ολοκληρωτικά ανανεωμένη καθημερινότητα που θα βελτιώσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Βάλε σε τάξη εκκρεμότητες του παρελθόντος τώρα, που μπορείς να δρομολογήσεις ένα μέλλον χωρίς σημαντικά εμπόδια να σε κρατούν πίσω και να καθυστερούν την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Φρόντισε σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν να κινηθείς ανάλογα, ούτως ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Κάποιο φιλικό σου άτομο από το παρελθόν, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να επανέλθει προσωρινά, αλλά η στάση του θα είναι ακριβώς η ίδια με τότε, με αποτέλεσμα να σε απογοητεύσει πιο γρήγορα και από όσο φοβόσουν. Θα είναι ένα θαυμάσιο μάθημα αυτοεκτίμησης και αυτοπροστασίας – ευχαρίστησε το σύμπαν και προχώρα με χαμόγελο να κατακτήσεις ό,τι σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις επαγγελματικές αποφάσεις, αν πρώτα δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις και προσπάθησε να μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς πρώτα να εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ‘ανοίγματα’ και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ο δρόμος της κοινωνικής καταξίωσης είναι αρκετά μπερδεμένος σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και οι ανταγωνιστές τώρα θα τον κάνουν ακόμα δυσκολότερο. Φρόντισε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και προστάτεψε τον εαυτό σου, μιλώντας όσο το δυνατόν λιγότερο. Η συμμετοχή σου σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου με δόλιο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.