zodiaΤυχερή στις επικοινωνίες, στις συμφωνίες αλλά και στις ειδήσεις είναι η σημερινή μέρα! Ο Ερμής από το Ζυγό βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, σκορπίζοντας ευκαιρίες προόδου και επέκτασης στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Στον τομέα της οικογένειας εστιάζει η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, ο οποίος θα απαιτήσει όλη σου την προσοχή, τώρα που τα προβλήματα οδηγούν σε αδιέξοδο. Γενικά φρόντισε να προσέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες των άλλων, ώστε να μην βρεθείς σε αδιέξοδο. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και απόφυγε τις συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά και μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Αν είσαι σε φάση ανεύρεσης εργασίας, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κάποιες ευχάριστες συμπτώσεις πρόκειται να σε οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σου. Η περίοδος είναι ιδανική για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και την προώθηση των σχεδίων σου, το συντομότερο. Απόφυγε το κλείσιμο συμφωνιών, τώρα που τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα θελήσεις σήμερα να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, που θα ήταν καλύτερο να μην τα έλεγες. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά σχέδια που έχεις από το παρελθόν μπορεί να καθυστερούν, αλλά τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην σταματάς τις προσπάθειες. Στον οικονομικό τομέα, θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Οι μέρες απαιτούν από το ζώδιό σου τεράστια προσπάθεια προκειμένου να επανορθώσεις σφάλματα του παρελθόντος που σε καθυστερούν σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σου. Ίσως καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, αλλά πολύ πιθανό είναι επίσης να πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα. Και στις δυο περιπτώσεις η καλή οργάνωση θα βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο έντονο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι αποφάσεις σου για ορισμένα σημαντικά ζητήματα δεν έχουν πάρει την οριστική τους μορφή και αυτή η αργοπορία σε κουράζει. Βάλε συγκεκριμένους στόχους και μην αναβάλεις όσα πρόκειται να συμβούν, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Πολύ σύντομα πρόκειται να δοθούν νέες ευκαιρίες στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Προσπάθησε να μην κάνεις καινούργια οικονομικά ‘ανοίγματα’ και απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Κοινωνικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, αγαπητέ Λέων, και θα συμμετάσχεις σε επικίνδυνες συζητήσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πριν αντλήσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Απόφυγε να εκτεθείς και κράτα τις απόψεις σου μόνο για κοντινά σου άτομα που θα σε προστατέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν δεν ήταν εφικτό. Φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο νέα ‘ανοίγματα’ που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Συγκράτησε τη διάθεσή σου για αλλαγές, ειδικά τώρα που η περίοδος δεν ευνοεί το ζώδιό σου για περιττά έξοδα, και περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι συγκεκριμένος και απαιτεί θυσίες. Μην βιάζεσαι και μην δρομολογείς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στον αισθηματικό σου τομέα αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν αναβληθεί ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου σε πιέζει πολύ, αγαπητέ Ζυγέ, και δυσφορείς αφόρητα. Βάλε τάξη στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να τηρήσεις με συνέπεια το πρόγραμμά σου, ούτως ώστε να καταφέρεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μην κρίνεις κάποια άτομα με τον συναισθηματισμό σου, ειδάλλως θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις τις κινήσεις σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να βιάζεσαι και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο τρόπος δράσης σου είναι νωχελικός, αγαπητέ Σκορπιέ, και καθυστερεί το αποτέλεσμα. Πάρε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις περισσότερα από τα αναμενόμενα, αν δείξεις θάρρος και θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αν περιορίσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται αστάθεια, γι’ αυτό φρόντισε να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Οι εξελίξεις των ημερών, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, είναι περίεργες και σε μπερδεύουν. Δεν χρειάζεται να οδηγηθείς άμεσα σε αποφάσεις. Προχώρα με αργά βήματα, ούτως ώστε να διανύσεις την απαραίτητη διαδρομή για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Όλα θα πάνε καλά – μην αγχώνεσαι και περίμενε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ασχολήσου περισσότερο με τα αισθηματικά σου, αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο στο ταίρι σου και άσε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις, ειδάλλως θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου δείξε προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Έντονοι προβληματισμοί και ανησυχίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, όλο το ερχόμενο διάστημα. Η κατάσταση θα είναι μετέωρη, αρνητικά γεγονότα θα διαδέχονται τα θετικά ανά πάσα στιγμή και θα αδυνατείς να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει να οδηγηθείς σε άμεσα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Στασιμότητα αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από την όλη κατάσταση της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να σπαταλάς χρήματα με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προγράμματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ανεπιθύμητες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σε εμπλέκουν, αγαπητέ Υδροχόε, παρά τη θέλησή σου σε μια σειρά συζητήσεων. Προσπάθησε να τις αποφύγεις όσο μπορείς, ούτως ώστε να αποφύγεις αντίστοιχα και τις συνεπαγόμενες παρανοήσεις. Οι συζητήσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά είναι και οι πιο επικίνδυνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προβλέπονται συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφό σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά στα αισθηματικά σου, αν δώσεις στον σύντροφό σου να καταλάβει τι θέλεις από εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες, καθώς και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ευχάριστα και απρόοπτα γεγονότα προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία θα σε ξαφνιάσουν θετικά και θα καταφέρεις να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις σου. Κάποιες εντάσεις θα είναι παροδικές και θα ξεπεραστούν εύκολα. Δείξε προσοχή σε μετακινήσεις και προσωπικά αντικείμενα, καθώς θα υπάρχει σημαντικός κίνδυνος κλοπής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα θα φέρει μια ηρεμία στον αισθηματικό σου τομέα και μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Απόφυγε όμως να προκαλέσεις το ταίρι σου, ειδάλλως θα έχεις προστριβές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά προβλήματα προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.
oroskopos.gr