zodiaΜην βιάζεσαι αυτή την ημέρα να πάρεις αποφάσεις αλλά μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου  ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε ένταση και νευρικότητα. Ο Ήλιος σήμερα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Άρη και τα ρίσκα δεν επιτρέπονται γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μην αφήνεις σε κανέναν την εντύπωση πως όσα απολαμβάνεις σου χαρίστηκαν. Η αλήθεια είναι πως δούλεψες σκληρά για να φέρεις τη ζωή σου στα σημερινά επίπεδα που σου επιτρέπουν να χαίρεσαι αυτή τη στιγμή. Οι πλανήτες φέρνουν ακόμα καλύτερες ευκαιρίες για άνοδο που σε οδηγεί σε απέραντη ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μπορείς να διασκεδάζεις περισσότερο και που θα πάει θα έρθει και η γνωριμία που ήθελες να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα άστρα υπήρξαν σκληρά μαζί σου όλο το τελευταίο διάστημα γεγονός που τώρα αλλάζει και η κακή επιρροή απομακρύνεται από σένα. Μπορείς να οργανώσεις με ευκολία αρκετές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πετύχεις αναγνώριση και δώρα. Η συναισθηματική ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη από την υλική αλλά μην απαξιώνεις το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Κάποιος παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις σου και χρειάζεται να προσέξεις πολύ για να μην εκτεθείς. Η συνέπεια και η εργατικότητά σου απαιτούν σταθερότητα ειδικά τώρα που η περίοδος ευνοεί υποθέσεις δρομολογημένες από βάθος χρόνου. Δέχεσαι επιπλέον βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μία γνωριμία που φαίνεται να μην είχε σημαντική παρουσία στη ζωή σου μετατρέπεται σε πρωταρχικής σημασίας για τις εξελίξεις. Το άτομο αυτό εδώ και καιρό παρακολούθησε τις κινήσεις σου και διαπίστωσε πως οι φόβοι του δεν είχαν λογική βάση. Επανέρχεται λοιπόν στο προσκήνιο και αυτή τη φορά προσφέρει πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την σχέση σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μπορείς αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι για να γνωρίσεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η περιπέτεια που βίωσες πρόσφατα έγινε αφορμή να εγκλωβιστείς προσωρινά και να νιώσεις τη ματαιότητα. Ευτυχώς ο τρόπος που το χειρίστηκες ήταν έξοχος και αυτή τη φορά μπορείς να προχωρήσεις αποκλειστικά με νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Δείξε προσοχή στο τρόπο που θα λειτουργήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νιώθεις και ανασφάλεια. Στα οικονομικά φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Πολύ σύντομα νέα μηνύματα παρουσιάζονται που σου εξηγούν πράγματα που δεν γνωρίζεις. Οι απορίες του παρελθόντος λύνονται οριστικά και όλα δείχνουν να προχωράνε χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου τώρα ειδικά που μπαίνουν τα πράγματα στην τελική ευθεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σου ώστε να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες για να μην φτάσουν τα πράγματα εκεί που δεν θα ήθελες. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ευγενική παρουσία της οικογένειας στη ζωή σου σε έχει βοηθήσει απεριόριστα στο παρελθόν. Τώρα ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις τη φροντίδα που οι άλλοι έχουν ανάγκη. Κάποιο ξαφνικό πρόβλημα ξεπερνιέται αρκετά γρήγορα και τα πράγματα επανέρχονται σε ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μην διστάζεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε άτομο που σε έχει απασχολήσει. Είναι πολύ πιθανό να μην έχει σκεφτεί τις προοπτικές επιτυχίας. Η συνεργασία σας επιβεβαιώνεται μετά από δική σου κίνηση και οδηγεί σε αρμονική διαδικασία με μεγάλες προοπτικές προόδου. Μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά σχέδια που έχεις βάλει για την δουλειά σου μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια για αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Κάποιοι απομακρύνονται από σένα και απορείς. Τον τελευταίο καιρό η υπερβολική πίεση σε έχει αποξενώσει και φυσικά νομίζουν πως η παρουσία τους δεν σου είναι επιθυμητή. Μην υπερβάλλει παρά σκέψου πόσο εύκολα είναι τα πράγματα σε περίπτωση που μιλήσεις απλά και εξηγήσεις όσα σου συμβαίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και ειδικότερα συνεργασίες που πρόκειται να κάνεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Είναι δύσκολο να μπορέσεις να προχωρήσεις με όσα σου έχουν συμβεί πρόσφατα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να οργανώσεις κάποιο πλάνο δράσης. Πολύ σύντομα τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο και δέχεσαι βοήθεια από κει που δε το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με τον ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου αλλά σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η περίοδος της ξέγνοιαστης ζωής έχει παρέλθει. Τώρα οι υποχρεώσεις σε καλούν να αναλάβεις δράση το συντομότερο καθώς πλήθος ζητημάτων χρειάζονται επίλυση. Η θετική σου διάθεση βοηθάει στο καλύτερο αποτέλεσμα και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου να μπορέσει να σε κάνει να αισθανθείς καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Είναι πλέον βέβαιο πως κάποια άτομα σου δυσκολεύουν τη ζωή με πλάγιους τρόπους. Σύντομα όλα αποκαλύπτονται και τα πράγματα δρομολογούνται σε καλύτερη βάση. Μη φοβάσαι να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου. Κάποια στιγμή πρέπει να εκφράζεις πως νιώθεις και να μην πιέζεσαι εσωτερικά. Οι πλανήτες σε στηρίζουν να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει κάποια βήματα που θέλεις να κάνεις για να προχωρήσει η σχέση προς το καλύτερο να γίνουν σύντομα χωρίς να δίνεις αναβολές. Εσένα που η μοναξιά έχει εγκατασταθεί στο σπίτι σου είναι καιρός να τη διώξεις. Θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.