21.8 C
New York
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΖΩΔΙΑΤα ζώδια σήμερα 22/10

Τα ζώδια σήμερα 22/10

zodiaΜία ημέρα γεμάτη συναίσθημα και με την ανάγκη να φωλιάσουμε στην αγκαλιά των ανθρώπων που νιώθουμε ότι είναι δικοί μας και αποτελούν το καταφύγιό μας για κάθε δύσκολη κατάσταση.  Μην διστάσεις να δείξεις τα συναισθήματά σου ή ακόμα και τις αδυναμίες σου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Βλέπεις και κινείς τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο, θα πρέπει όμως να επιστρατεύσεις τον ρεαλισμό σου, αν θες να ξεπεράσεις κάποιες παλιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευεργετούν το ζώδιό σου με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση, προκειμένου να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Θα έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που θέλεις να τελειώσεις. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορέσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον προμηνύεται πολλά υποσχόμενο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις αρκετά μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση άλλων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τους οποίους θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείξεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου. Προσπάθησε να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις να υπάρξουν επιπτώσεις στα αισθηματικά σου. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου και κάνε τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και παλιότερα προβλήματα που δεν περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα μπορεί να έχεις μια υποτονικότητα, αγαπητέ Καρκίνε, με αποτέλεσμα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρευτούν. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να τελειώσεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ σε περιμένουν και νέες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα προβλέπονται προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία προσπάθησε να λύσεις ό,τι προκύψει. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και να καλύψεις ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει παλιότερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις θετικά. Κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις για θέματα που σε απασχολούν θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, φρόντισε πρώτα να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά. Οικονομικές συναλλαγές σήμερα ευνοούνται, αλλά σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μάθε, αγαπητέ Παρθένε, να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε ανακόπτει την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογία σου. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Θα δεις ότι θα ξεπεράσεις πολύ εύκολα τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ αυτά που θα πεις, αλλά και το πώς θα κινηθείς σε σχέση με το ταίρι σου. Προβλέπονται διαμάχες μεταξύ σας. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως σωστό προγραμματισμό. Σε οικονομικά ‘ανοίγματα’ που θέλεις να κάνεις, δώσε ιδιαίτερη προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, προκειμένου να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Αρχίζει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Οργανώσου και προετοιμάσου αναλόγως για τις ευχάριστες εξελίξεις που προβλέπονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε προβληματίσει αρκετά. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, βάλε στόχο να αλλάξεις διάφορα πράγματα που δεν σου αρέσουν. Η φυσική σου περιέργεια παρουσιάζει μια αισθητή ενίσχυση και το ίδιο και η ικανότητά σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό θα είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του, πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να δώσεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους, ώστε να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τι εννοείς. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις σπατάλες. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα είναι αρκετά φιλικοί απέναντι στο ζώδιό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σύμφωνα με τη σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για τα αισθηματικά σου, είτε είσαι σε μόνιμη σχέση, είτε όχι, νέοι έρωτες πρόκειται να εισβάλουν στη ζωή σου, οι οποίοι θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου, προβλέπονται συζητήσεις ή προτάσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αρκετά καλή προβλέπεται η σημερινή ημέρα για το ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια σχέδια που έχεις φρόντισε να τα προγραμματίσεις καλύτερα και να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Όσο πιο γρήγορα τελειώσεις, τόσο καλύτερα θα νιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που ίσως έγιναν στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο μοναχικός χαρακτήρας του ζωδίου σου σε έχει ωθήσει να πορεύεσαι στον κόσμο χωρίς την υλική ή την ηθική βοήθεια των άλλων. Παρ’ όλα αυτά, το χιούμορ και η λογική που σε διακρίνουν είναι τα όπλα που σου δίνουν την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίζεις κάθε εμπόδιο. Καλό θα ήταν, εντούτοις, να επιτρέψεις τουλάχιστον στους οικείους σου να εισχωρήσουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τη στήριξη και την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε για να πορευόμαστε και να επιτυγχάνουμε σε οποιονδήποτε τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλά πράγματα να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα ριχτείς στη δουλειά προκειμένου να τελειώσεις θέματα που ήθελες εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές επαγγελματικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα σου παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για παλιότερα θέματα που καθυστερούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες ώστε να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.
RELATED ARTICLES

Most Popular