zodiaΟ Άρης από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σήμερα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων … Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδιακού αισθάνονται αδυναμία , ενώ τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) βρίσκονται στοσταυροδρόμι δύσκολων αποφάσεων που τους κάνουν να κάνουν την ψυχραιμία τους!

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει ξαφνικά, φέρνοντας τροποποιήσεις στην καθημερινότητα και αναστάτωση, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να προσαρμοστείς στις ανάγκες που θα προκύψουν. Δεν θα δυσκολευτείς να τα καταφέρεις, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σε κατευθύνουν. Αργότερα οι εξελίξεις θα αποκαταστήσουν τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε περιττά έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και η βοήθεια που δέχεσαι είναι τόσο σημαντική που τα όνειρά σου φτάνουν στην πραγματοποίησή τους. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει αναξιοποίητος. Δράσε δυναμικά και η επιτυχία πλησιάζει για το ζώδιό σου, με γρήγορους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν οι συνθήκες. Οικονομικά, μην ανοίξεις καινούργια μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.

Δίδυμος

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα στασιμότητας, τα άστρα δίνουν νέα ώθηση στις υποθέσεις του ζωδίου σου. Μην ενθουσιαστείς όμως και προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να φροντίσεις με προσοχή τις λεπτομέρειες, μέσα από τις οποίες θα βρεις τον σωστό τρόπο δράσης που θα σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου με συζητήσεις που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος.

Καρκίνος

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εξ αιτίας εκκρεμοτήτων που παραμένουν ακάλυπτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασχολήσου με τις προσωπικές σου υποθέσεις και μην αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο σε ζητήματα που θα έπρεπε να μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους. Ήρθε η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, εκτός από μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως κάποια πράγματα που θα συμβούν θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

Λέων

Το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και οι νέες συναναστροφές θα φέρουν συναντήσεις, συζητήσεις και προτάσεις που θα μεταμορφώσουν το τοπίο. Δείξε προσοχή σε όσα θα σου προταθούν, ώστε να αποφύγεις τον πιθανό κίνδυνο εξαπάτησης. Ο χρόνος θα βγάλει τις αλήθειες στην επιφάνεια, οπότε μην βιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά φρόντισε τώρα – που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση – να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και δημιουργεί για το ζώδιό σου προϋποθέσεις για νέες δράσεις που δεν είχες προβλέψει. Θα χρειαστείς προετοιμασία για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Παρατήρησε τις λεπτομέρειες στα πλαίσια συζητήσεων που θα αφορούν τις υποθέσεις σου. Μέσα σε αυτές θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ χρόνο με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, κάποια προβλήματα πρόκειται να δημιουργηθούν με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

Ζυγός

Σε λίγο θα τελειώσει μία περίοδος για το ζώδιό σου, κατά την οποία ταλαιπωρήθηκες αρκετά, αλλά παράλληλα απέκτησες σημαντικές εμπειρίες. Τώρα κατέχοντας πλήρως τη γνώση να αποφεύγεις τις κακοτοπιές, μπορείς να προχωρήσεις με ασφάλεια προς τα εκεί που πραγματικά επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε αυτά που λες και κάνεις απέναντι στον σύντροφό σου, ειδάλλως θα υπάρξουν διαμάχες. Φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα την κατάσταση στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, ειδικά τώρα που τα άστρα δίνουν στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις δυναμικά στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Βάλε πρόγραμμα και ακολούθησέ το χωρίς να παρασύρεσαι σε άσκοπες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στα αισθηματικά σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται κάπως και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και με αρκετά εμπόδια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην προσπαθήσεις μάταια να επισπεύσεις τις εξελίξεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μπλοκάρεις τη ροή των γεγονότων. Χαλάρωσε και άσε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία, όσο έχεις ακόμα τη δυνατότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να πεις με ηρεμία αυτά που θέλεις στο ταίρι σου και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Μίλα του έξω από τα δόντια, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και βελτιώνονται και θα νιώσεις καλύτερα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να μην τις αναβάλεις και να σπεύσεις να τις καλύψεις.

Αιγόκερος

Οι δυνατότητες για δράση είναι τώρα πολλές για το ζώδιό σου και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των προσόντων σου. Μην πελαγώσεις με πολλά ταυτόχρονα – αξιολόγησε όσα σε ευχαριστούν και ιεράρχησε τις πραγματικές σου ανάγκες. Αργότερα θα μπορέσεις να αφεθείς σε διασκεδάσεις, αλλά προς το παρόν περιόρισε τις διαθέσεις σου, όσο και αν αυτό σου κοστίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Οι συμβουλές κάποιου αγαπημένου σου προσώπου θα σε βοηθήσουν αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε, όμως παράλληλα θα σε αναστατώσουν. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να παραδεχτεί την αλήθεια, οπότε μην τα βάζεις με τον εαυτό σου – χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά. Ο χρόνος θα βελτιώσει τον τρόπο σκέψης σου, φυσικά και χωρίς παρεμβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη ενεργητικότητα θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα και θα καταφέρεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Ιχθύς

Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει δραστικά την καθημερινότητα του ζωδίου σου, δημιουργώντας σου πίεση και άγχος. Οι ευθύνες διαρκώς θα αυξάνονται και δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς με την ίδια ευκολία όπως πριν. Χαλάρωσε και σκέψου ψύχραιμα, ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αργότερα οι συνθήκες σταδιακά θα βελτιωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις για αργότερα τις αγορές.