14.7 C
New York
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΖΩΔΙΑΤα ζώδια σήμερα 27/08

Τα ζώδια σήμερα 27/08

zodiaΑρκετές στιγμές στη ζωή μας συμβαίνουν καταστάσεις που μας παρεκκλίνουν από τον αρχικό μας στόχο, ή μας μπερδεύουν, μας καθυστερούν και μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ότικάποιες καταστάσεις είναι και θα παραμείνουν ρευστές! Απέφυγε την απαισιοδοξία και θυμήσου ότι στις δύσκολες στιγμές η μελετημένη δράση σε βοηθά να υπερνικήσεις κάθε εμπόδιο.

Κριός

Γενικά : Τα πράγματα θα είναι πολύ χαλαρά σήμερα. Ίσως δείτε ότι οι άλλοι είναι λιγότερο ευαίσθητοι συγκριτικά με εσάς. Το να κάνετε κάτι διαφορετικό είναι το κλειδί για την ανάπτυξή σας. Μην διστάσετε να προχωρήσετε προς το άγνωστο. Μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό και το περιβάλλον σας αν είστε δεκτικοί απέναντι στην αλλαγή.

Ερωτικά : H ανάγκη σας για πρόοδο είναι στο προσκήνιο. Παίρνετε και τον/την σύντροφό σας μαζί χωρίς αντίσταση. Μπορείτε εύκολα να τον/την γοητεύσετε. Η δημιουργικότητα σας θα είναι το σημαντικό σήμερα. Μην αμφιβάλλετε για ότι σκέπτεστε. Είστε στον σωστό δρόμο.

Οικονομικά και καριέρα: Το γεγονός ότι η διάθεσή σας δεν είναι τόσο καλή όσο θα θέλατε δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσετε και να αφήσετε κάποιον άλλον να πάρει τα ηνία σε κάτι που ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε. Συνεχίστε να διατηρείτε τον ηγετικό σας ρόλο.

Ταύρος

Γενικά : Θα αισθάνεστε ένταση σήμερα. Θα είστε πολύ κοινωνικοί. Η ενέργειά σας ίσως δεν είναι πολύ καλή αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας. Πολλές πληροφορίες και στοιχεία από διαφορετικά σημεία και άτομα θα σας βοηθήσουν με την ενέργειά σας. Εκμεταλλευθείτε αυτή την κατάσταση.

Ερωτικά : Νέες μελλοντικές ευκαιρίες εμφανίζονται και θα κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευθείτε την κατάσταση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητάς σας και να δώσετε στον εαυτό σας τον τρόπο να επιτύχει τον σκοπό του όπως θέλει. Η αισιοδοξία σας και η δίψα σας για ζωή θα συναρπάσουν τους γύρω σας. Θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες σχέσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα εκτιμηθείτε και θα αναγνωριστείτε για την σκληρή δουλειά σας. Θα κερδίσετε και θα αισθάνεστε πολύ καλά. Έχετε κερδίσει και σας αξίζει να είστε στο επίκεντρο. Αφήστε του άλλους να κάνουν την δουλειά και απολαύστε το.

Δίδυμοι

Γενικά : Το κλειδί σήμερα είναι να μην παίρνετε τις καταστάσεις πολύ σοβαρά. Θα είτε ότι όσο αναλύετε μια κατάσταση τόσο πιο δύσκολο είναι να πάρετε απόφαση. Ίσως χαθεί μια ευκαιρία ενώ αναλύετε τα γεγονότα. Να είστε αυθόρμητοι. Δοκιμάστε κάτι νέο. Αλλάξτε τα πράγματα ώστε να μην είναι βαρετά. Κάντε πιο συναρπαστική την ζωή σας.

Ερωτικά : Θα ξέρετε τι να κάνετε και πως να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Τα συναισθήματά σας σας ωθούν προς την σωστή κατεύθυνση. Οι συναντήσεις είναι πολύ ευνοϊκές. Η επιλεκτικότητα και το χιούμορ σας θα σας φέρουν τύχη. Οι νέες φιλικές σχέσεις είναι στον δρόμο σας.

Οικονομικά και καριέρα : Το να χαμογελάτε θα σας βοηθήσει να κάνετε και τους άλλους να αισθανθούν καλύτερα. Οι άλλοι θα έχουν καλή διάθεση. Η κολακεία θα καταφέρει περισσότερα από την κριτική οπότε κρατήστε τις αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Γενικά : Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς και θα δείτε ότι κάποια πράγματα λειτουργούν υπέρ σας. Η αίσθηση της πειθαρχίας που έχετε μαζί με την τύχη προετοιμάζουν το έδαφος για εσάς. Έχετε πολύ χιούμορ και πληροφορίες να μοιραστείτε. Κάντε μια καλή συζήτηση και να θυμάστε ότι όλα πρέπει να προχωρούν χαλαρά.

Ερωτικά : Είναι είτε το απόλυτο χάος ή η απόλυτη ευτυχία σήμερα. Απομακρύνετε τις αμφιβολίες από γύρω σας και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα. Θα έχετε μια πιο καθαρή οπτική των πραγμάτων που πριν ήταν περίπλοκα. Οι επιλογές θα είναι πιο εύκολες. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για να προσπεράσετε τις ανησυχίες σας. Θα ωφεληθείτε.

Οικονομικά και καριέρα : Αντί να δουλεύετε τόσο σκληρά για να φροντίσετε τις ανάγκες των άλλων αφήστε τους άλλους να το κάνουν για εσάς. Να είστε απόλυτοι αλλά με χαμόγελο. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να ζητάτε χάρες από τους άλλους και όχι το ανάποδο.

Λέων

Γενικά : Ισως σας είναι δύσκολο σήμερα να γίνετε κατανοητοί στους άλλους. Ίσως δείτε πως όσο πιο αναλυτικοί είστε τόσο περισσότερο θα σας αποκλείουν οι άλλοι. Να είστε χαλαροί. Ο πολύ σοβαρός τόνος δεν θα σας βοηθήσει. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα περίπλοκα. Έχετε δίκιο και τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σωστά.

Ερωτικά : Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας και να προσθέσετε λίγη φαντασία. Δεν θα δώσετε βάση στους πρακτικούς και διοικητικούς περιορισμούς σήμερα. Δεν είναι καλή ημέρα για προσπάθειες σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα : Κάποιες διαμάχες για το ποιος έχει την περισσότερη δύναμη θα είναι εμφανείς σήμερα. Ακόμακαι το άτομο που έχει τα ηνία ίσως να μην ξέρει ακριβώς τι γίνεται. Μάλλον εσείς ξέρετε καλύτερα.

Παρθένος

Γενικά : Σήμερα μπορείτε να σκεφθείτε να κάνετε ένα ταξίδι. Τα πράγματα θα κλιμακωθούν τώρα. Ίσως δείτε ότι η ζωή σας γίνεται πιο σοβαρή, Μάλλον πρέπει να γίνουν αλλαγές. Αν υπάρχει ένταση σε κάποιους τομείς της ζωής σας, μην πολεμάτε. Σκεφθείτε να ακολουθήσετε άλλη προσέγγιση.

Ερωτικά : Κάποιο κοντινό σας άτομο θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε κάποιο λάθος που κάνετε στην σχέση σας. Θα πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά το θέμα αυτό να δώσετε περισσότερη σημασία στην οπτική του/της συντρόφου σας. Θα μπορείτε να βγείτε από μια άσχημη κατάσταση χωρίς δυσκολία. Θα είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα : Μπορέιτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ακόμα και αν δεν είστε στην ηγεσία. Η κρίση σας είναι καλή και οι γύρω σας σας σέβονται. Χρησιμοποιήστε το υπέρ σας και θα ανταμοιφθείτε.

Ζυγός

Γενικά : Η ημέρα θα είναι χαλαρή και αυτό ίσως να μην είναι εμφανές αμέσως. Θα δείτε ότι όσο πιο ανοιχτοί και δεκτικοί είστε απέναντι σε αυτή την ενέργεια τόσο καλύτερα για εσάς. Χρησιμοποιήστε το αίσθημα αυτό για να ισορροπήσετε την σοβαρότητα της ημέρας. Μην ασχολείστε με προβλήματα που δεν σας αφορούν.

Ερωτικά : Θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Θα μάθετε κάποια πράγματα και θα έχετε μια καλύτερη οπτική για τα κίνητρά του/της. Η υπομονετική οπτική σας θα σας προσφέρει και τύχη. Οι επαφές και οι ανταλλαγές θα είναι πιθανές σήμερα και δεν θα έχετε πρόβλημα να εκφράσετε την γνώμη σας.

Οικονομικά και καριέρα : Αν και η περισσότερη δουλειά σας είναι στα παρασκήνιο υπάρχουν κάποιες ημέρες όπυο θέλετε το προσκήνιο και την ανάγνώριση για ότι κάνετε. Υπερθυμίστε στους άλλους την δουλειά σας. Κάντε το χωρίς να δείχνετε μικρόψυχοι όμως.

Σκορπιός

Γενικά : Μάλλον θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση τώρα. Θα έχετε πολύ δύναμη μέσα σας και μπορείτε να καταφέρετε πολλά όσο δεν φοβάστε να την χρησιμοποιήσετε. Μην φοβάστε την αποτυχία. Αν δεν προσπαθήσετε, δεν θα αποτύχετε. Αν σας λείπουν κομμάτια από το σχέδιό σας, μην ανησυχείτε. Πιστέψτε ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Ερωτικά : Περνάτε μια αισιόδοξη φάση και αυτό είναι υπέροχο. Η γοητεία σας είναι ανοδική και είναι καιρός να συζητήσετε τα σχέδιά σας και να πείσετε τους άλλους. Οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ ικανοποιητικές. Θα είστε διαθέσιμοι να συγχωρέσετε και να κάνετε μια νέα αρχή σήμερα. Κάντε το χωρίς να μετανιώνετε.

Οικονομικά και καριέρα : Κάποιες ιδέες που νομίζατε ότι ήταν κορυφαίες πριν από μερικές ημέρες τώρα δεν σας φαίνονται καλές. Κάποις έχει αλλή οπτική και σας βάζει σε σκέψεις. Μην φοβάστε να κάνετε αλλαγές στην στρατηγική σας.

Τοξότης

Γενικά : Περάστε καλά με τους γύρω σας σήμερα. Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε δικά σας τα προβλήματα κάποιου άλλου. Κάντε ένα βήμα πίσω από τις καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Ίσως δείτε ότι οι συζητήσεις με νέα άτομα είναι πολύ καλές. Να είστε επιφυλακτικοί αλλά μην χάνετε την ευκαιρία για νέες εμπειρίες.

Ερωτικά : Ο/η σύντροφός σας θα σας εκπλήξει με την προσέγγισή του/της. Νομίζατε ότι δεν ξέρει τα ελαττώματά σας αλλά τώρα μάθατε την αλήθεια. Ακούστε τον/την χωρίς να κάνετε ερωτήσεις. Η περιέργειά σας σας ωθεί προς ασυνήθιστες κατευθύνσεις. Θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας αν θέλετε να ξεφύγετε.

Οικονομικά και καριέρα : Σχεδιάστε μια εκδήλωση ή μια συνάντηση όπου μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας. Μην φοβάστε να προχωρήσετε. Η σκληρή δουλειά μερικές φορές χάνετε πίσω από όσους είναι αλλαζόνες. Σας αξίζει επιβράβευση.

Αιγόκερως

Γενικά : Υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω σας για νέες ευκαιρία και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την σημερινή ημέρα για να τις αποκτήσετε. Πάρτε βαθιές ανάσες που σας βοηθούν και εκμεταλλευθείτε αυτή την ενέργεια.

Ερωτικά : Θα ξέρετε ενστικτωδώς πως να κατευθύνετε τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας ακριβώς εκεί που θέλετε. Είναι καιρός να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, να μιλήσετε για ότι θέλετε και να γίνετε κατανοητοί πέρα από τις αντιθέσεις. Κάτι που σας ανησυχούσε πέρασε και τώρα είναι καιρός να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για ότι έχετε στο μυαλό σας.

Οικονομικά και καριέρα : Τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία για να προχωρήσετε. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και σας δίνετε την αυτοπεποίθηση που θέλετε ώστε να προχωρήσετε τις ιδέες σας και να τις δείτε να πραγματοποιούνται. Μπορείτε να καταφέρετε ότι θέλετε.

Υδροχόος

Γενικά : Έχει έρθει η ώρα να είστε πιο ευέλικτοι στην προσέγγισή σας. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε θα μείνετε πίσω. Αντιληφθείτε την κατάσταση γύρω σας και θα είστε έτοιμοι και για τις εσωτερικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Μην φοβάστε τις αλλαγές.

Ερωτικά : Ο τρόπος που σκέπτεστε θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε αναφορικά με τα συναισθήματά σας. Θα είστε πιο αντικειμενικοί και δεν θα αισθάνεστε αμυντικά απέναντι σε πράγματα που χθες νομίζατε ότι σας “απειλούν”. Η μοίρα σας προσφέρει ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά να είστε και προσεκτικοί.

Οικονομικά και καριέρα : Οι άλλοι είναι πιο μπροστά από εσάς αλλά εσείς είστε σκεπτικοί για το αν πρέπει να τους ακολουθήσετε. Η μεθοδολογία σας είναι να προχωράτε αργά και προσεκτικά χωρίς μεγάλο ρίσκο. Δεν πειράζει. Μην ντρέπεστε για αυτή την προσέγγιση.

Ιχθύες

Γενικά : Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Θα δείτε ότι προχωράτε προς την επιτυχία. Η τύχη συναντά την πειθαρχία και δημιουργεί μια υπέροχη κατάσταση. Η προετοιμασία σας αποδίδει. Θα δείτε ότι όσο πιο συγχρονισμένοι είστε με τον εαυτό σας τόσο καλύτερα θα τα πάτε και με τους γύρω σας.

Ερωτικά : Η ατμόσφαιρα γύρω από την ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη πάθος. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να ξέρετε κάποια πράγματα πρώτα πριν αποφασίσετε. Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη σήμερα και έχετε ανάγκη για ελευθερία. Θα πρέπει να σκεφθείτε πριν κρίνετε.

Οικονομικά και καριέρα : Θα έχετε περισσότερη επιρροή πάνω στα άτομα γύρω σας. Μην εκμεταλλευθείτε όμως αυτή την ενέργεια και απλά ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Τώρα είναι καιρός να παγιώσετε τον εαυτό σας και να διεκδικήσετε περισσότερα.

RELATED ARTICLES

Most Popular