zodiaΗ Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού έρχεται για να μας δώσει το μάθημα ότι η συντροφικότητα  είναι άκρως απαραίτητη για να αισθανόμαστε ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) διανύουν μία ανανεωτική περίοδο στις σχέσεις τους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος, ειδικά τώρα που τα άστρα στηρίζουν με την εύνοιά τους το ζώδιό σου, σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της ζωής σου. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου και η παρουσία τους είναι καθοριστική για την πρόοδό σου. Ασχολήσου περισσότερο με τη διατροφή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλη υπερένταση και έντονο εκνευρισμό, εξ αιτίας των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το άγχος της καθημερινότητας σε έχει εξουθενώσει και δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου. Οι εξελίξεις αργούν λίγο ακόμα για το ζώδιό σου και θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή για να τα καταφέρεις. Με λίγη ακόμα προσπάθεια όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς καθόλου σε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, σε έχουν φέρει, αγαπητέ Δίδυμε, σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αδυνατείς να ανταπεξέλθεις με ευκολία στις απαιτήσεις. Μην βιαστείς να τα παρατήσεις και επιστράτευσε όλο σου τον δυναμισμό προκειμένου να δώσεις λύσεις που θα επαναφέρουν τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα καταφέρεις να προλάβεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικά θέματα που αφορούν το μέλλον. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, για να μην δημιουργηθούν προστριβές με συνεργάτες. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τα άστρα σού δείχνουν την καλύτερη όψη τους και θα είναι πολύ εύκολο να αξιοποιήσεις αυτή τη θετική παρουσία τους στο ζώδιό σου, προκειμένου να τακτοποιήσεις προσεκτικά ζητήματα που παραμένουν εδώ και καιρό σε στασιμότητα. Αργότερα θα καταφέρεις να επιτύχεις μεγάλη άνοδο στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι δύσκολος, αγαπητέ Λέων, και με πολλά εμπόδια. Μην αμελήσεις τη φροντίδα του εαυτού σου και της προσωπικής σου ζωής. Οι καταστάσεις χρειάζονται τον χρόνο τους και καμία προσπάθεια επίσπευσης δεν θα διευκολύνει τα πράγματα. Δείξε σοβαρότητα και συγκέντρωση και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, συγκράτησε τον παρορμητισμό σου και σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις σε ό,τι σου προτείνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει χιλιάδες εμπόδια που μπορείς, με τη βοήθεια των πλανητών, να παρακάμψεις. Σκέψου προσεκτικά, ώστε να αποφασίσεις το σωστό πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς και που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα κινήσου ανάλογα με τις συνθήκες. Κάνε τις θαυμάσιες δημόσιες σχέσεις που μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι τεράστιες αλλαγές που θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, θα γίνουν η αφορμή να καταφέρεις πολλά. Μην αφεθείς σε παράλογες σκέψεις που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν εντελώς και να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου. Η πορεία των καταστάσεων θα είναι εξαιρετική και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η επιτυχία είναι δεδομένη για το ζώδιό σου και θα είναι αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έκανες στο παρελθόν. Μην φοβηθείς τις ζηλόφθονες αντιδράσεις κάποιων κακεντρεχών. Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε σχόλια και ψυχραιμία στον χειρισμό παρεμβάσεων. Τα όρια τα βάζεις εσύ που είσαι πλέον αρχηγός του παιχνιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η ερχόμενη περίοδος προβλέπεται θετική για το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα, και θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις αρκετές συνθήκες της καθημερινότητάς σου που θα φέρουν ουσιαστική ανάκαμψη. Μην φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά και να ζητήσεις βοήθεια από όσους μπορούν να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπονται πολλές υποχρεώσεις, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν σήμερα συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά και ξεκαθαρίσματα παλιών θεμάτων. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κάποιο άτομο αναπάντεχα και με μεγάλη ειλικρίνεια πρόκειται να σου ζητήσει πράγματα, αγαπητέ Αιγόκερε. Δείξε αυτοσυγκράτηση και εξήγησε τις θέσεις σου. Η σοβαρότητά σου θα εκτιμηθεί αρκετά. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε κάποιες πρωτοβουλίες – κέρδισε χρόνο, λοιπόν, και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, ειδάλλως θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θα ήθελες, αλλά καλό θα είναι να μην παραπονεθείς για τίποτα. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αντιδράσεις άσχημα απέναντι στις προκλήσεις κάποιων ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση σε αρκετές περιπτώσεις και μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για τις ισορροπίες όλων. Μην εμπλακείς σε συζητήσεις που μπορεί να μεταφερθούν παραποιημένες και περιορίσου στα απαραίτητα ώστε να αποφύγεις ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμία προβλέπεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η ανάγκη σου για αλλαγές σε οδηγεί, αγαπητέ Ιχθύ, σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Περιορίσου στα απαραίτητα και μην αφήσεις μεγάλα περιθώρια στον εαυτό σου για πολυτέλειες και σπατάλες. Μία μικρή ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να βελτιώσει προσωρινά τη διάθεσή σου, χωρίς μεγάλο κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, δείξε πνεύμα συνεργασίας και προσπάθησε να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Αυτή την περίοδο δέξου τα πράγματα όπως έρχονται. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα ενισχύσεις.