Ένα βίντεο, το οποίο θα έπρεπε να προκαλέσει την άμεση επέμβαση των εισαγγελέων, έδωσε στην δημοσιότητα η ΓΣΕΕ. Στο βίντεο αποτυπώνεται η οργανωμένη και συντονισμένη τρομοκρατική δράση των Ταγμάτων Εφόδου του ΚΚΕ, κατά το πρόσφατο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Ρόδο. Νομικοί κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, με κοινό σκοπό τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους (γι’ αυτό αρνείται μετά μανίας κάθε έλεγχο των οικονομικών της…), όπως ακριβώς περιγράφεται στην διεθνή Συνθήκη του Παλέρμο, η οποία έχει κυρωθεί κι από την Ελλάδα!

Σύμφωνα δε με την ΓΣΕΕ: «Πρόκειται για την απόλυτη παραδοχή της παράνομης λειτουργίας του συγκεκριμένου κομματικού βραχίονα, το οποίο, ούτως ή άλλως, εδώ και πολλά χρόνια μετά την ίδρυσή του ενεργεί εκτός νόμου, δεν είναι συνδικαλιστική οργάνωση, δεν έχει καταστατικό, δεν είναι νομικό πρόσωπο αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο, δεν λογοδοτεί σε καμία αρχή για οικονομικά του πεπραγμένα (καίτοι εισπράττει χιλιάδες ευρώ με οικονομικές εξορμήσεις ετησίως) και απολαμβάνει απόλυτης Διοικητικής, Φορολογικής, Ποινικής και Αστικής «ασυλίας» από Κυβερνήσεις και Αρχές…».


Αυτή η οργάνωση πρωτοστατεί εδώ και μια 6ετία στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ επιφανές της στέλεχος που εικονίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο να κρατάει σιδηρολοστό (με τον οποίο χτύπησε σύνεδρο…), είναι και μάρτυρας κατηγορίας, προσποιούμενος το θύμα.