Δεν υπάρχει υπάλληλος να ενημερώσει τους επιβάτες – Οι πύλες θα είναι ανοιχτές έως την Δευτέρα

Το απόλυτο χάος επικρατεί και σήμερα στους περισσότερους σταθμούς του μετρό, δυο 24ωρα μετά την κατάργηση του παλαιού χάρτινου εισιτηρίου.

ΘΕΜΑ 104,6 FM. Η καλύτερη παρέα όπου κι αν βρίσκεσαι

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τα χάρτινα εισιτήρια και κάρτες, που χρησιμοποιούσε το επιβατικό κοινό για τις μετακινήσεις του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, αποτελούν παρελθόν.

Μπορεί το μέτρο να καθυστέρησε στην εφαρμογή του, περισσότερους από επτά μήνες, ωστόσο κανείς από την διοίκηση του ΟΑΣΑ δεν φρόντισε να εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα προκειμένου να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές.

Αποτέλεσμα οι ατελείωτες ουρές τις προηγούμενες ημέρες για την έκδοση των μηνιαίων καρτών, ατελείωτες οι ουρές όμως και η ταλαιπωρία και για την έκδοση του απλού εισιτηρίου σήμερα, μετά την κατάργηση του χάρτινου!

Ο κόσμος μη γνωρίζοντας την διαδικασία, καθώς ούτε ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν, ούτε κάποιος άνθρωπος προκειμένου να τους εξηγήσει, συνωστίζετε στην ουρά, περιμένοντας να φτάσει στον ένα και μοναδικό υπάλληλο, ο οποίος και θα του εκδώσει το εισιτήριο και θα του απαντήσει στα ερωτήματα που έχει για το νέο σύστημα!

Μπορεί το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό  να πήρε μετάθεση για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ωστόσο ούτε αυτό το γνωρίζουν οι επιβάτες οι οποίοι βλέπουν τις πύλες ανοιχτές και περνούν χωρίς να ακυρώσουν κάπου το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο!

Εικόνες από τον σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους