Η ώρα για αναβάθμιση λογισμικού για τους χρήστες Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge ήρθε. Η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει την τελευταία έκδοση του Android (Nougat) σε όλους όσοι αγόρασαν τα δύο τελευταία της smartphones.

H αναβάθμιση αυτή θα φέρει νέα χαρακτηριστικά, όπως την αναβάθμιση του Quick Panel, τη δυνατότητα Direct Reply για τις ειδοποιήσεις, βελτιώσεις στο split screen view και αλλαγές στο pop-up window που επιτρέπει πλέον 7 εφαρμογές να «τρέχουν» η μία δίπλα στην άλλη.

Αλλαγές θα δουν οι κάτοχοι S7/S7 Edge και στη διάρκεια της μπαταρίας, με δυνατότητα επιλογής performance mode ανάλογα με το αν επιθυμούν υψηλότερες επιδόσεις, έμφαση στη διασκέδαση ή έμφαση στο gaming.

Πρώτη εμφάνιση θα έχουμε με το νέο update και για το Samsung Pass, το οποίο επιτρέπει στους κατόχους των δύο συσκευών να εισέλθουν σε συγκεκριμένες εφαρμογές και sites με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα. Πληροφορίες για το πότε θα αρχίσει η διάθεση του Nougat update σε όλες τις χώρες δεν υπάρχει, ωστόσο η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Microsoft επιβεβαίωσε πως θα προσφέρει το Android 7.0 Nougat και σε άλλες συσκευές της (εντός του πρώτου μισού του 2017) και συγκεκριμένα στα: Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 6, Galaxy Tab A με S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3 και Galaxy A8.

Πηγή: gr.pcmag.com