Η Τουρκία έχει περικυκλώσει το Αφρίν και ετοιμάζεται για την τελική επίθεση και την εισβολή. Προετοιμάζει μάλιστα το έδαφος ρίχνοντας βόμβες και σκοτώνοντας άμαχους Κούρδους, τους οποίους έχει εγκλωβίσει εντός της πόλης και δεν τους αφήνει να φύγουν κόβοντας τους ακόμη και την παροχή νερού.  

Υπάρχουν πολλές αναφορές για νεκρούς και τραυματισμένους πολίτες καθώς οι Τούρκοι έριξαν 20 βόμβες στην περιοχή του Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας σύμφωνα με το ειδησεογραφικού πρακτορείου Hawar. O τουρκικός στρατός εξαπολύει πυρά στο κέντρο του Αφρίν στο οποίο σύμφωνα με το πρακτορείο Hawar κατοικούν 800.000 άνθρωποι.

Την ίδια ώρα, βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται στη Γάζα και την Σαντίρα στην περιοχή Sherawa ( Σεράβα) όπου 14 από τον τουρκικό στρατό και των συμμοριών τους σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν.

Και το ερώτημα είναι, η διεθνής κοινότητα που βρίσκεται; Τί κάνει για να προστατεύσει τους αμάχους όταν επανειλημμένα είχε καταδικάσει το Άσαντ για δήθεν θανάτους αμάχων τους οποίες έκαναν οι Αμερικανοί σε συνεργασία και πάλι με τους Τούρκους; 

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται μέσα το twitter και το youtube. Ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά. Οι βόμβες πέφτουν σε κατοικοιμένες περιοχές.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

: Turkish jets dropping bombs on the central city of , 33 civilians were killed so far bombardments continuing