Τέσσερις κουκουλοφόροι «μπούκαραν» στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και κλείδωσαν την κόρη τους στην τουαλέτα – Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και μια καραμπίνα

Εισβολή κουκουλοφόρων με μαχαίρια και καραμπίνες σε σπίτι στο Λαγονήσι. Το κουαρτέτο των ληστών «μπούκαρε» στην οικία ηλικιωμένου ζευγαριού και αφού κλείδωσε το ζευγάρι και την 40χρονη κόρη τους στην τουαλέτα στη συνέχεια έκανε πλιάτσικο αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα αλλά και την καραμπίνα που κατείχε ο 71χρονος.

Το σκηνικό του τρόμου στήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Οι τέσσερις ληστές με κουκούλες full face, γάντια και οπλισμένοι με μαχαίρια και καραμπίνες, μπήκαν στην οικία της οδού Κουντουριώτου όπου διαμένει ένας 71χρονος με την 70χρονη σύζυγό του και την 40χρονη κόρη τους.

Μιλώντας σπαστά ελληνικά και με την απειλή των όπλων, αναγκάζουν το ηλικιωμένο ζευγάρι και την 40χρονη κόρη τους να μπουν στο μπάνιο και τους κλειδώνουν. Με γρήγορες κινήσεις κάνουν φύλλο και φτερό την οικία του ηλικιωμένου και λίγα λεπτά αργότερα με λεία χρυσαφικά, 1.000 ευρώ μετρητά αλλά και ένα δίκαννο που κατείχε ο 71χρονος, εξαφανίζονται, εγκαταλείποντας τα θύματα τους κλειδωμένα στο μπάνιο.