«Τσιράκια των εφοπλιστών»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή στην αριστερά και στο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη θαλαμηγό στην οποία φιλοξενήθηκε ο Τσίπρας:

Ένα από τα πιο κραυγαλέα ψεύδη των μπολσεβίκων, ροζ και κόκκινων, ήταν ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από τους… εφοπλιστές. Αυτούς τους «πατριώτες» της κονόμας, με τις ξένες σημαίες και τα ξένα πληρώματα, που έχουν τις έδρες των επιχειρήσεών τους στα διεθνή ύδατα και τα φράγκα τους στις τράπεζες της Ελβετίας… Τώρα, η αλήθεια τους γυρίζει μπούμερανγκ, αποδεικνύοντας ότι οι ίδιοι είναι τσιράκια των εφοπλιστών!

Αποκαλύφθηκε, λοιπόν, η αλήθεια για τις τσάρκες του μπολσεβίκου Τσίπρα με το κότερο της διαπλοκής!

Η… εύθυμη χήρα του καπιτάλα εφοπλισταρά Παναγόπουλου, μίλησε στα ΜΜΕ και παινεύτηκε ότι δικό της ήταν το κότερο. Μάλιστα, όπως είπε, ο… φιλεύσπλαχνος (πάντα με τους «άρχοντες» και ποτέ με το λαό!) σύζυγός της, που «τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν», παρατήρησε πως το αρχικομμούνι ήταν… κουρασμένο και του πρότεινε τσάρκες με το κότερο, για να… ξεκουραστεί.

Επιπλέον, η καπιτάλα, δήλωσε θαυμάστρια του πρωθυπουργού των… πολλών, όπως άλλωστε είναι όλοι στο σινάφι της: «Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στο φιλικό μου περιβάλλον και το δικό μου και του εκλιπόντος συζύγου μου. Ο Τσίπρας είναι ικανότατος να σώσει και έσωσε τον τόπο».

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές κι αυτές είναι οι παρέες τους – να τις χαίρονται!

Έλληνα άνεργε, που δεν έχεις στο ήλιο μοίρα, Έλληνα νέε που η μόνη επιλογή για να ζήσεις αξιοπρεπώς είναι να φύγεις μακριά απ’ αυτή τη χώρα, Έλληνα εργαζόμενε και συνταξιούχε, που σου πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι και σου ζητάνε να πεις κι ευχαριστώ για τα ψίχουλα που σου πετάνε, θα δείξεις πως είσαι άξιος της τύχης σου ψηφίζοντας το ίδιο κόμμα με την καπιτάλα Παναγοπούλου; Ή θα ψηφίσεις το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που δεν έχει καμμία σχέση με τη σαπίλα των λεφτάδων; Δική σου η επιλογή!

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακές 2019: Γιατί θα εκτιναχθεί η “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία”
Επόμενο άρθροΒόλος: Διασώθηκε το σπίτι άνεργης μητέρας δύο παιδιών – Εφιάλτης μετά το δάνειο που υπέγραψε ως εγγυήτρια!