5.9 C
New York
Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤσιρώνης: «Οι ισλαμιστές είναι φιλειρηνικοί. Αυτό που πρέπει να απαντηθεί είναι ο...

Τσιρώνης: «Οι ισλαμιστές είναι φιλειρηνικοί. Αυτό που πρέπει να απαντηθεί είναι ο ευρωπαϊκός εθνικισμός»

Τσιρώνης: «Οι ισλαμιστές είναι είναι φιλειρηνικοί όπως και οι Χριστιανοί»

Απίστευτη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού – Επικρίνει όσους… κουνάνε το δάχτυλο σε κάποιους βαρβάρους, ξεχνώντας -όπως λέει- ότι  η Ευρώπη ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος

«Πραγματικά στην Ευρώπη υπάρχει μια καταγίδα εθνικισμού που πρέπει να απαντηθεί και πραγματικά η Ευρώπη … κούναγε συνέχεια το δάχτυλο σε κάποιους βαρβάρους, εντός εισαγωγικών, ενώ ξεχνούσε ότι πραγματικά η Ευρώπη ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος διαχρονικά και ιστορικά» είπε ο Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι.
Ο κ. Τσιρώνης εκλήθη να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση που έχει προκαλέσει σάλο και θύελλα αποδοκιμασιών.

«Με ενοχλεί λιγάκι λοιπόν και εδώ πέρα -εμένα δεν μ’ αρέσει η λέξη ισλαμιστές, δεν μ’ αρέσει καθόλου στη δήλωση του κ. Κυρίτση» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Να πω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν Ευρωπαίοι που κάνουν δήθεν τους πολιτισμένους. Ότι δήθεν η Ευρώπη ταυτίζεται με τον πολιτισμό…» επισήμανε ο Γιάννης Τσιρώνης. «Να είμαστε λίγο πιο σεμνοί όταν μιλάμε για βία. Γιατί συνέχεια υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι όταν μιλάμε για Ισλάμ είναι εκ φύση βίαιοι» είπε ο Γιάννης Τσιώνης ευθυγραμμιζόμενος εμμέσως με τις απόψεις του Γιώργου Κυρίτση.

Μάλιστα, κατά την άποψη του Γιάννη Τσιρώνη «αυτοί, οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ, οι τζιχαντιστές αυτοί του ισλάμ είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία»…

«Το περισσότερο Ισλάμ είνα ειρηνικότατο, όπως ειρηνικότατοι είναι και οι περισσότεροι χριστιανοί» έκλεισε την τοποθέτησή του στον Σκάι ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης.

Τσιρώνης
RELATED ARTICLES

Most Popular