Παρατίθεται το Δελτίου Τύπου:

“Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Απαντώντας στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1, επισήμανε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και έχει ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο της χώρας. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είχε προβλέψει το κλείσιμο της αξιολόγησης και σημείωσε πως αυτό γίνεται με την ψήφιση από την πλευρά της συγκυβέρνησης σκληρών μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ, τα οποία μάλιστα ο Τσίπρας θεωρεί… ανώδυνα!

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη θα καταψηφίσει, αλλά θα εφαρμόσει τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και μόνη λύση αποτελεί η καταγγελία και ο λογιστικός έλεγχος του επαχθούς χρέους. Η ευρωζώνη είναι ένας “Τιτανικός” και μόνοι όσοι βγουν από αυτήν θα σωθούν. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι υπέρ της σταδιακής επιστροφής στο Εθνικό νόμισμα με την θέληση του Ελληνικού Λαού και κυρίως της επιστροφής στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια.

Τέλος, για τις Προεδρικές εκλογές στην Γαλλία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι στον β΄ γύρο μάχεται από την μια ο Μακρόν, ένας σκληρός τραπεζίτης, ο οποίος είναι επιλογή του Σόιμπλε και από την άλλη η Λεπέν ως εκπρόσωπος των Πατριωτικών δυνάμεων και του Εθνικού κράτους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

Δεν παρέλειψε τέλος να σχολιάσει πως είναι ξεφτίλα για τους κομμουνιστές να στηρίζουν τον τραπεζίτη Μακρόν.”