Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε αδυναμία στις επιστημονικές έρευνες, είναι ότι παίρνουμε τις πολυπόθητες απαντήσεις σε ερωτήματα που ο καθένας από εμάς θα ντρεπόταν αρκετά να κάνει.

Την απάντηση σε μία τέτοιου είδους ερώτηση έδωσαν οι άνθρωποι του Dr. Ed, που ρώτησαν 2.000 ανθρώπους (άντρες και γυναίκες) από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και την Ευρώπη σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη τους στάση. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν το doggy style νούμερο ένα σε προτιμήσεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, ενώ φάνηκε πως το σεξ πάνω σε τραπέζι βρίσκεται στην to-do λίστα πολλών ανθρώπων για το 2017.

Χάρη στην ευκολία με την οποία προσεγγίζεται και ερεθίζεται το σημείο G στη συγκεκριμένη στάση, το doggy style κατάφερε να ξεπεράσει την ιεραποστολική στάση που συγκέντρωσε το ποσοστό του 22.5% στις ψήφους ενώ τρίτη αναδείχτηκε η στάση της καουμπόισας με 19.4%.
4.3% των συμμετεχόντων δήλωσε πως η στάση 69 είναι η αγαπημένη τους, το 2.1% επέλεξε το πρωκτικό σεξ ενώ το 1.2% δήλωσαν πως προτιμούν να κάνουν σεξ πάνω σε τραπέζι.

Από την έρευνα επίσης προκύπτει πως οι γυναίκες προτιμούν την ιεραποστολική στάση σε σχέση με την στάση της καουμπόισας, ενώ από την πλευρά των αντρών προκύπτει το ακριβώς αντίθετο. Παρόλο που το πρωκτικό σεξ ήταν ένατο στις αντρικές προτιμήσεις, δεν υπήρχε πουθενά στη λίστα με τις επιλογές των γυναικών.

Το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού φάνηκε να προτιμάει το σεξ στα τέσσερα, με εξαίρεση τους Ιταλούς που τους αρέσει η στάση της καουμπόϊσσας, τους Ολλανδούς που προτιμούν το ιεραποστολικό και τους Πολωνούς που -για κάποιον περίεργο λόγο- φάνηκε να θέλουν το spooning κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η έρευνα επίσης εξέτασε το ποιες στάσεις οι συμμετέχοντες θέλουν να δοκιμάσουν, με το σεξ πάνω στο τραπέζι να αναδεικνύεται νούμερο ένα στην Βρετανία και την Αμερική, με ποσοστό 19.9%.

Το 12.1% των συμμετεχόντων δήλωσε πως το 2017 πρέπει να είναι η χρονιά του πρωκτικού σεξ, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι άντρες, εκτός από την Αυστρία και την Ολλανδία, όπου το πρωκτικό ξεπέρασε το σεξ πάνω σε τραπέζι σε προτιμήσεις.

Το 53.8% των αντρών παραδέχτηκαν ότι παίρνουν ιδέες για στάσεις από ταινίες πορνό, ενώ οι περισσότερες γυναίκες είπαν πως μαθαίνουν νέα πράγματα είτε από τους συντρόφους τους είτε από ιστοσελίδες που δεν σχετίζονται όμως με το πορνό.

Τέλος, από την έρευνα προκύπτει ότι οι άντρες είναι πιο περιπετειώδεις από τις συντρόφους τους στο κρεβάτι, με το 75.3% να λέει πως προτιμούν να πειραματίζονται και με το 58.3% των γυναικών να συμφωνούν ότι οι σύντροφοι τους είναι εκείνοι που θέλουν να βάζουν περισσότερα πράγματα στην ερωτική τους ζωή.

Πηγή: askmen.gr