Το δυνατό χαρτί της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία”: Χαρά Νικοπούλου!

Ονομάζομαι Χαρά Νικοπούλου και είμαι διδασκάλισσα. Γεννήθηκα το 1974 στην Θεσσαλονίκη και κατάγομαι από την Ήπειρο. Είμαι κόρη του Επίτιμου Προέδρου του Αρείου Πάγου κ.Βασιλείου Νικόπουλου και της διδασκάλισσας Ευαγγελίας Νικοπούλου.

  Από το 1999 έως και σήμερα έχω εργαστεί σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια καθώς και σε δημόσια και μειονοτικά σχολεία ακριτικών και δυσπρόσιτων περιοχών. Έχω εξειδικευτεί για 14 χρόνια στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης στην διδασκαλία των Ελληνικών σε ετερόγλωσσους μαθητές.    Το 2010 παρασημοφορήθηκα από την Ακαδημία Αθηνών με αργυρούν μετάλλιο ανδρείας. Από  το 2007 έως και σήμερα χωι λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε δεκάδες συνέδρια , τόσο υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών , όσο και Πανεπιστημιακών και πολιτιστικών φορέων.

Ανήκω στους 80 καινοτόμους εκπαιδευτικούς της χώρας με αριστείο καινοτομίας από το Υπουργείο Παιδείας και από τον διεθνή οργανισμό της Unicef. Έχω βραβευθεἰ δεκάδες φορές από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού της χώρας, ενώ  το 2008 κατέκτησα σε ειδική τελετή στους Δελφούς τον τίτλο: ’’Βραβείον Σοφίης’’ από το Εθνικό και Καποδιστιακὀ Πανεπιστἠμιο Αθηνών.

Σήμερα συνεργούντος Του Θεού θέτω τις δυνάμεις μου για μία ακόμη φορά στην πατρίδα, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την συνάδελφο και γνήσια Ελληνίδα πατριώτισσα κυρία Μαρία Μπίλλη, υποψήφια περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον συνδυασμό: «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία».

Προηγούμενο άρθροΟ Πετρούλιας Τριαντάφυλλος (Άκης) στο ΑSTRA TV
Επόμενο άρθροΝΔ όπως λέμε ΣΥΡΙΖΑ;