6.4 C
New York
Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΖΩΔΙΑΖώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (29/8 - 4/9)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (29/8 – 4/9)

zodiaΜία δυναμική εβδομάδα ξεκινά για όλα τα ζώδια! Στο ξεκίνημα της μία σύνοδος Ερμή -Δία χαρίζει εύνοια και τύχη στις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες, λίγες μέρες αργότερα όμως κορυφώνεται ή δύσκολη και δυσμενής σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο που θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν το τέλος μίας σημαντικής εποχής για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από τις φιλοδοξίες σου και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις για να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα αγαπητέ Κριέ. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει αρκετά. Ο προγραμματισμός που θα έχεις θα είναι ουσιαστικός και θα μπορέσεις να καταφέρεις τόσα που θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου και αυτή την περίοδο θα μπεις πάλι σε ένα κύκλο συζητήσεων. Φρόντισε με πολύ χαμηλούς τόνους να πεις αυτά που θέλεις ώστε να βρεις την χρυσή τομή που θα δώσει χαρά σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και που θα πάει θα γνωρίσεις και το ταίρι που θα σε κάνει να χαρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλεις χωρίς κανένα εμπόδιο. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου φέρουν δώρα που δεν τα περιμένεις. Ο Άρης θα δώσει τις καλύτερες επιρροές για τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ άγχος και εντάσεις για τα διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις αγαπητέ Ταύρε. Η σύγκρουση για μερικά πράγματα που πρέπει να λυθούν άμεσα είναι στον αέρα και αποφασίζεις να βάλεις το πόδι σου κάτω και να διεκδικήσεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα θέλεις να δώσεις τόσα στο ταίρι σου ώστε να νιώθει πολύ καλά μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αφήνεσαι. Κινήσου όπως ξέρεις εσύ και αν το θέλεις πραγματικά είναι σίγουρο ότι θα το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν. Πρόσεξε πολύ καλά τι λες με τους συνεργάτες σου και πως κινείσαι ώστε να αποφύγεις εντάσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις θέματα με τον νόμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Κινείσαι δυναμικά στους δικούς σου ρυθμούς και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει αγαπητέ Δίδυμε. Ο Ερμής από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποια προβλήματα. Μπορείς και αντιλαμβάνεσαι αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Κύκλος συζητήσεων για αλλαγές μπορεί να γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον και να μην καταναλώνεσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου θέματα. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρτο αλλιώς το θέμα δες κάποιες καταστάσεις πιο αισιόδοξα και με την εξυπνάδα που έχεις σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα προκύψουν κάποια θέματα ώστε να ανασυγκροτήσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου. Η ψυχολογία σου δεν θα είναι στα καλύτερα της. Θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν εκείνη την περίοδο Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα αγαπητέ Καρκίνε. Η Αφροδίτη που την Τρίτη θα μπει στον Ζυγό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Αλλά και ο Ερμής την Τρίτη ξεκινάει να είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα προκύψουν πολλά οικογενειακά προβλήματα όπως και θέματα με παιδιά. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ώστε όλα να πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε ευνοεί. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μέχρι τώρα σε έχουν οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Μην αφήνεις να υπάρχουν κενά στην σχέση σου γιατί έτσι απομακρύνεις το ταίρι σου από κοντά σου. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου ενδιαφέρον μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αγαπητέ Λέοντα. Από την Τρίτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του πρόσεξε λίγο τι λες στον περίγυρο σου. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο πρόσεξε αρκετά τον οικογενειακό σου τομέα. Φρόντισε να τον προφυλάξεις από εξωτερικούς κινδύνους και απόφυγε να εκνευριστείς. Η διαλλακτικότητα σου θα είναι η λύση στις άσχημες επιρροές της Έκλειψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Αυτό θα γίνει και αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον. Αυτή την περίοδο μην κλείσεις τίποτε οικονομικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι αγαπητέ Παρθένε. Ο Ερμής από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος και θα φέρει αρκετές παρανοήσεις. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου πρόσεξε αρκετά παρασκηνιακές καταστάσεις και κακόβουλα άτομα. Απόφυγε να μιλήσεις για προσωπικά σου ζητήματα σε τρίτα πρόσωπα. Θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα που θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις όλα αυτά που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί ο καιρός πλησιάζει που η γνωριμία έρχεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα απόφυγε να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν αλλά πρόσεξε τι λες. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα και αυτά που σου ανήκουν και θα πάρεις ότι θέλεις. Γραφειοκρατικά νομικά θέματα απόφυγε να τα κάνεις αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη που θα μπει την Τρίτη στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του την Τρίτη και θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την περίοδο. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα δημιουργηθούν πολλά οικονομικά ζητήματα που θα σε ταράξουν. Φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις με πολύ ψυχραιμία ώστε να δεις πιο πραγματικά είναι το συμφέρον για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε εκνευρίζουν ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να τα υλοποιήσεις αγαπητέ Σκορπιέ. Από την Τρίτη ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μερικά θέματα θα καθυστερούν αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ο περίγυρός σου με θέματα δικά του και η δική σου ψυχολογική κατάσταση αλλά και τα νεύρα σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστη την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να κινηθείς ανάλογα και να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Θα κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο θα έχεις αρκετή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα αλλά καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν αγαπητέ Τοξότη τις καλύτερες επιρροές τους και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες. Ο Ερμής από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος και σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά την επικοινωνία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Θα είναι αυξημένη η κοινωνικότητα σου και ο ερωτισμός σου και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε εκνευρίζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο μην κάνεις καθόλου καινούργια ξεκινήματα και οικονομικές συναλλαγές γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Αφροδίτη που θα μπει την Τρίτη στον Ζυγό θα έχεις καλή διάθεση πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα και θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ γρήγορα. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα προκύψουν κάποια προβλήματα με άτομα που δεν το περίμενες. Δυστυχώς θα σε διαβάλλουν αυτά τα άτομα που στο παρελθόν υποστήριζες και βοηθούσες. Κράτησε την ψυχραιμία σου να περάσει η περίοδος αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε ευνοεί και η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ χαλαρά επίπεδα αυτή την περίοδο. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι αν λίγο κουνήσεις το δακτυλάκι σου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης την γνωριμία θα την κάνεις και έτσι όπως την θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Ο Ερμής από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος και θα υπάρχουν μερικές παρανοήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η δημιουργία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ εμφανής. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Ο Ερμής από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος και θα φέρει μερικές παρανοήσεις. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αγαπητέ Υδροχόε και με τις θετικές επιρροές των πλανητών θα μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου ή την επισημοποίηση της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου από εκεί που δεν το περίμενες. Θα σε κουράσει αρκετά να πείσεις τους συνεργάτες σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αργότερα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Από την Τρίτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποια μικρά προσωρινά προβλήματα θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Με τον Άρη στον Τοξότη να σε ευνοεί μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από τον Τοξότη αλλά θα σε γεμίσει με δυναμισμό και θα σου δώσει πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Από την Πέμπτη που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα ταξίδια ή να υπογράψεις συμφωνίες γιατί δεν θα έχουν την επιτυχία που θέλεις. Απόφυγε να παρουσιάσεις αυτή την περίοδο στους άλλους πράγματα που μπορεί να σκέφτεσαι για το μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή. Γραφειοκρατικά, νομικά θέματα δεν ευνοούνται.
RELATED ARTICLES

Most Popular